Glas zetten & reparatie

Glas zetten en glas reparatie

GLAS zetten en glas REPARATIE in Veenendaal en omstreken

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is naast erkend schildersbedrijf ook vakkundig glaszetter voor al uw beglazing in Veenendaal en omstreken. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas en HR++ glas plaatsen? Of bent u op zoek naar ander type glas zoals Triple, BENGglas, veiligheidsglas, geluidswerend glas, enkel glas of glas in lood? Neem contact op en wij adviseren u graag over de diverse type glassoorten en mogelijke subsidies.

Naast glas zetten, is Bert van Kruistum ook gespecialiseerd in glas reparatie. Neem contact op voor een snelle en vakkundige glas reparatie. Wij komen vlug bij u langs voor een noodvoorziening en herstellen de schade met oog voor uw schilderwerk.

> Vraag NU een offerte aan

Bert van Kruistum is specialist in glas zetten en glas reparatie.
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren & onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren & onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Glas reparatie: Glasheldere werkwijze en duidelijke communicatie

 

Waarom kiest u voor Bert van Kruistum? 

 • Snel bereikbaar voor noodgevallen;
 • Vlug op locatie in Veenendaal en omstreken;
 • Direct een deskundige noodvoorziening bij glasschade
 • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
 • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
 • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk
 • Een snelle oplossing bij glasbreuk en noodvoorzieningen.

Bel 0318 51 56 69

Glas reparatie van alle typen glas

Zoekt u een specialist voor glas in lood reparatie, of wilt u een lek raam laten repareren? Scheur of barst in glas laten repareren? Schakel de hulp in van onze vakkundige glaszetters voor een vakkundige glas reparatie. Met onze specialistische kennis repareren wij het specifieke glas snel en vakkundig, met behoud van uw schilder- en houtwerk.

Ook wanneer u glasschade heeft aan het veiligheidsglas van uw bedrijfspand of winkel wilt u zo spoedig mogelijk een oplossing. Omdat wij nauw contact hebben met de glashandel, handelen wij de schade spoedig af zodat uw pand weer snel beveiligd is.

Door onze langdurige samenwerking met eigenaren van monumentale panden, weten wij als geen ander hoe zorgvuldig om te gaan met monumentale panden en karakteristieke glaselementen. Lees hier mee over.

Glasschade service in regio Veenendaal

Onze glasservice is snel bereikbaar bij noodgevallen, na bijvoorbeeld een inbraak of ongeval. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, waarbij onze deskundige glaszetter uit Veenendaal bij u langskomt om het glas te repareren. U kunt hierbij denken aan het direct vervangen van het glas, het uitvoeren van een kleine reparatie of het plaatsen van een noodvoorziening.

Meer weten over glas zetten of herstel?

 Maak een afspraak

Glas zetten: Glasheldere werkwijze en duidelijke communicatie

 • Samenwerken met een erkende glaszetter
 • Kundig en degelijk advies;
 • Informatie over de mogelijke subsidies;
 • Tijdige uitvoering van de werkzaamheden conform de afspraak;
 • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
 • Het gebruik van professionele materialen en apparatuur;
 • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
 • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk;

Maak een afspraak

Glaszetter met oog voor detail en afwerking

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een écht familiebedrijf, waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn. Omdat glas zetten vraagt om zorgvuldigheid gebaseerd op kennis en ervaring hebben wij vakkundige glaszetters in dienst. Met onze ervaren glaszetters haalt u niet alleen een vakman in huis die verstand heeft van alle type glassoorten, maar ook een vakman die zorgvuldig omgaat met uw schilderwerk en u van de juiste adviezen voorziet.

Naast glaszetten kunnen wij u ook adviseren over uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Want goed binnenschilderwerk en goed functionerende kitnaden voorkomen bladderend schilderwerk en lekke isolatieruiten!

Alle type glas zetten

Bij Schildersbedrijf Bert van Kruistum kunt u terecht voor verschillende type glas, van dubbel glas tot aan glas-in-lood. Wanneer u bijvoorbeeld energiekosten wilt besparen en comfortabel wilt wonen of werken, adviseren wij u graag over dubbel glas plaatsen, HR++ glas plaatsen en BENG isolatieglas. Ook leveren en plaatsen wij glas voor bijvoorbeeld uw garage- schuur- of binnendeuren. Meer lezen over HR++ glas plaatsen? Klik hier!

Heeft u een monumentaal pand? Het gebruik van glas-in-lood geeft uw woning een karakteristieke uitstraling. Met onze specialistische kennis kunnen wij het proces van ontwerp tot productie verzorgen. Ook voeren wij reparaties en restauraties uit van bestaande glas-in-lood ramen door onze glaszetters in Veenendaal en omstreken.

Meer weten over glas zetten of herstel? Neem dan contact op met onze glaszetter in de regio Veenendaal.

Bel 0318 51 56 69

of laat ons contact met u opnemen

vul het contactformulier in

BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk