HR++ glas plaatsen

Isolatie - warm in de winter en koel in de zomer!

Wanneer het buiten kouder wordt, heeft u het binnen natuurlijk graag warm. Lukt het niet om uw woning warm te houden? Dan is isolatie de oplossing! Isoleren zorgt ook voor een koelere woning in de zomer. Als u het glas in uw woning wilt vervangen voor dubbelglas, dan is HR++ glas, Triple glas of FINEO glas een goede keuze. Wij adviseren u graag over HR++ glas plaatsen en voeren dit ook voor u uit. Bert van Kruistum is dé specialist in glas zetten en glas reparatie in Veenendaal en omgeving. Vraag direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan!

HR++ Glas plaatsen door Bert van Kruistum

Dit zijn de 5 voordelen van HR++ glas plaatsen!


HR++ glas is isolerend dubbelglas. Het glas bestaat uit twee platen glas, met daartussen edelgas. HR++ glas plaatsen heeft verschillende voordelen voor u: 

1. Isolatie - warm in de winter en koel in de zomer!
Er gaat minder warmte verloren en er komt minder warmte naar binnen
Door goede isolering, komt er minder kou door de ramen. De warmte blijft binnen, waardoor u minder hoeft te stoken. Echter, in de zomer is het natuurlijk fijn, als het binnen koel blijft. Met het plaatsen van HR++ glas, slaat u twee vliegen in één klap!

2. Lagere energierekening
Wanneer er minder warmte verloren gaat in huis, hoeft u minder vaak en lang de verwarming aan te zetten. De woning is sneller opgewarmd. Minder stoken in huis, zorgt voor lagere energiekosten. U kunt ontzettend veel besparen met isolatie. Meer weten hierover? Neem gerust contact op. 

3. Minder stoken, is beter voor het milieu
Doordat er minder wordt gestookt, wordt er ook minder CO2 uitgestoten. 

4. Minder geluidoverlast van buiten
Goede isolatie zorgt voor het dempen van geluid van buitenaf. 

5. Mogelijk subsidies ontvangen
Als particulier kunt u een subsidie aanvragen voor isolatie van de koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. Meer weten over HR++ glas subsidie? Lees er alles over in deze folder.


HR++ glas plaatsen


Laat isolatieglas plaatsen door dé specialist van Veenendaal en Ede: Bert van Kruistum. Waarom kiest u voor ons?

  • Samenwerken met een erkende glaszetter
  • Kundig en degelijk advies;
  • Informatie over de mogelijke subsidies;
  • Tijdige uitvoering van de werkzaamheden conform de afspraak;
  • Deskundige en opgeleide vakmensen die ook oog hebben voor uw schilderwerk;
  • Het gebruik van professionele materialen en apparatuur;
  • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
  • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk;


HR++ glas herkennen?
 

HR++ glas heeft een extra isolerende folie. Dit is vanaf de buitenkant onzichtbaar. Bent u benieuwd hoe u kunt zien wat voor dubbel glas u heeft? Tussen de glasplaten ziet u een aluminium strip. Ziet u de letters HR? Dan is het HR++ glas. Staan er geen letters, of wel letters, maar geen HR? Dan is het waarschijnlijk dubbel glas. Kunnen wij u helpen met hr++ glas herkennen of hr++ glas plaatsen wanneer u dit nog niet heeft? Wij zijn u graag van dienst!
 

HR++ glas kosten


Bent u benieuwd naar de kosten van het laten plaatsen van HR++ glas in uw woning? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Als particulier kunt u een subsidie aanvragen voor isolatie van de koopwoning. Ook de Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een subsidie aanvragen. Meer weten over HR++ glas subsidie? Lees er alles over in deze folder. Heeft u graag advies over HR++ glas laten plaatsen? Ook dan kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag. 

Neem contact op