SPUITWERK

Razendsnelle doorlooptijd en de minimale overlast

Spuitwerk bij u op locatie

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is naast schilderwerk ook specialist in spuitwerk! Wilt u spuitwerk op uw muren of spuitwerk op uw plafond? Spuitwerk op deuren of misschien uw kozijnen? Wij verzorgen dit voor u! Wij komen langs met professioneel spuitmateriaal, de juiste coating en met Arbo-goedgekeurd steigermateriaal. De voordelen van spuiten op locatie? Een razendsnelle doorlooptijd, minimale overlast, een fraai resultaat en lagere kosten. Wilt u dit ook? Vraag een offerte aan!

> NU EEN OFFERTE AANVRAGEN
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie
We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, geurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?
2
Huidige situatie
Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?
3
Analyse & ontwerp
We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.
4
Uitvoering
We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.
5
Opleveren en onderhoud
Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen of 0318 – 515 669

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SPUITWERK: GOEDE DEKKING, STRAK RESULTAAT

Specialist gezocht voor spuitwerk op uw muren of plafond? Zoek niet verder! Bert van Kruistum is specialist in schilderwerk, beglazing, behang, kleuradvies en ook spuitwerk!

Professioneel spuitwerk biedt belangrijke voordelen ten opzichte van handmatig schilderen:

  1. Spuitwerk heeft een hoge, egale laagdikte;
  2. De coating heeft een betere vloeiing;
  3. De coating zorgt voor een goede dekking op de randen (kantendekking);
  4. Spuitwerk geeft een strak resultaat;
  5. De coating is er in de gewenste kleuren;
  6. Wij gebruiken de juiste bescherming;
  7. Spuitwerk is sneller dan handmatig schilderen;
  8. Spuitwerk is voordeliger dan handmatig schilderen;
  9. Spuitwerk droogt sneller. 

40% sneller dan handmatig schilderen

Coaten is sneller dan handmatig schilderen. Tot wel 40% sneller! Dit dankzij de snelle droogtijd van de coating (na circa 45 minuten stofdroog) en de efficiënte werkwijze. Het voordeel is duidelijk: zo min mogelijk onderbreking van uw (bedrijfs)activiteiten.
 

Structuurspuitwerk
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld structuurspuitwerk? Neem contact met ons op!

Vakwerk voor uw kerk
Kerken
Verbluffende villa
particulier
Metamorfose familiehuis
particulier
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
Familiehuis make-over
particulier