Werken bij

Sluit je bij ons aan

VACATURES

Ons succes valt of staat met onze mensen. Ruim 40 gedreven vaklieden die er trots op zijn om bij ons te werken. We selecteren onze mensen graag goed en investeren graag voortdurend in hun ontwikkeling. Zo zijn we er zeker van dat al onze mensen onze normen en waarden nastreven. Ze voelen zich verantwoordelijk, leveren dagelijks vakwerk en hebben respect voor onze klanten. Ze doen gewoon graag goed hun werk! Jij ook? Sluit je bij ons aan!

Onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wij vullen ons team graag aan met vakschilders, glaszetters, renovatie- en onderhoudsspecialisten, leerling schilders en een zaterdagkracht. Klik hieronder op de betreffende vacature voor meer informatie.

Solliciteren

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Geen probleem. We ontmoeten je alsnog graag. Mail of bel ons met jouw verhaal!

Wat vinden wij belangrijk

Ben jij een vakman die zijn vak serieus neemt en die graag in een vast team met gezellige collega’s werkt? Werk je graag met kwalitatief en gekeurd materiaal? Is zelfstandig vakwerk leveren met oog voor detail voor jou de standaard? Geniet jij ervan om dagelijks contact te hebben met bewoners of andere gebruikers van gebouwen die jij verbetert? Dan voel jij je bij ons thuis.

Vakmanschap, oog voor detail en klantvriendelijkheid is wat ons van anderen onderscheid

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze mensen vertellen je graag hoe het is om in ons team te werken. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. Stage, omscholing, zij-instroom, wij zijn van alle markten thuis!