Zakelijk

Voor interieur en exterieur

ADVIES MET EEN DUIDELIJKE VISIE

Een gedegen zakelijk advies begint met een uitvoerige inspectie van uw bedrijfspand. Gebaseerd op uw wensen, budget en de actuele mogelijkheden, formuleren wij een gezamenlijke visie op een optimale toekomst voor uw pand. Vanzelfsprekend nemen we hier ook aspecten in mee zoals verduurzamen en circulaire mogelijkheden. Onze inspectie, ondersteund door foto’s, is de basis voor een verftechnisch-, kleur- en materialenadvies op maat. Kwaliteit van het totaalonderhoud bepaalt immers het aanzicht van uw bedrijf.

Ook op interieurgebied valt vaak veel winst te behalen. Zo ondersteunt kleur- en materiaalgebruik als geen ander uw werkplezier. Graag bekijken we samen de mogelijkheden. In onze samenwerking streven wij ernaar dat u méér dan tevreden bent, over het resultaat én over de samenwerking.

Vraag een offerte aan

Werkplek verhoogt werkplezier

Een goede werkplek is essentieel voor werkplezier en werkprestaties. Een fijne werkplek is daarmee essentieel voor tevreden werknemers. Uit onderzoek blijkt zelfs dat een goede werkplek boven werken in een prettig team en interessant werk gaat! Voldoende handvat dus om uw bedrijfspand en werkomgeving vanuit dit perspectief te bekijken. 

Kleur- en materiaalgebruik, daglicht en klimaat zijn factoren waar wij u vanuit onze dienstverlening bij kunnen ondersteunen. We bespreken graag de mogelijkheden en bekijken deze graag vanuit een intergrale aanpak voor het totaalonderhoud.

Totaalonderhoud

Schilderwerk, beglazing, totaalonderhoud, kleuradvies en verduurzaming, wij zijn van alle markten thuis. Want zoals u weet komt bij het goed onderhouden van uw bedrijfspand natuurlijk meer kijken dan alleen schilderwerk. Ook de staat van uw dak en dakgoten, de schoorsteen, het voegwerk van de gevels en alle kozijnen en ramen moeten regelmatig nagekeken worden. Zo werkt goed onderhoud preventief. 

Graag bekijken we samen aan de hand van een grondige inspectie welke gebreken en zwakke plekken er aan het licht komen. Een deskundig plan van aanpak voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst. 

Graag werken we middels een meerjaren onderhoudsplan wat loont om dure reparaties te voorkomen. Mocht het nu toch aan de orde zijn dat er gerenoveerd moet worden, dan kunnen we u ook daarin van dienst zijn. Vervolgens zorgen we er dan graag voor dat dit in de toekomst wordt voorkomen. Want naast vakkundig totaalonderhoud bekijken we ook graag de besparings- en investeringsmogelijkheden die we zien voor de toekomst.

Meerjaren onderhoudsplan

Om samen effectief en efficiënt het onderhoud aan uw bedrijfspand in te richten, werken wij graag volgens een meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Hierin worden dan onder andere ook het dak, de dakgoten, voegwerk van de gevels, de beglazing en kozijnen meegenomen. De inhoud en duur van een MJOP is maatwerk.

Doordat we uw wensen, budget en bedrijfspand kennen, weten we wat er bij u, uw bedrijfsvoering en uw pand past en wat er mogelijk en noodzakelijk is. Onderhoud op basis van een door ons opgesteld MJOP biedt u de garantie dat u zich de aankomende jaren geen zorgen hoeft te maken over de staat van onderhoud van uw pand, want:

  • u heeft inzicht in het onderhoud voor de vastgesteld periode;
  • u weet precies welke kosten hiermee gemoeid zijn;
  • u geniet jarenlang zorgeloos van een goed onderhoud;
  • we bekijken tijdig of en hoe een volgende cyclus van het plan het beste ingericht kan worden.

U bent verzekerd van het tijdig door ons uitvoeren van vakwerk zonder dat u er omkijken naar heeft, we checken alleen of onze beoogde planning past in uw bedrijfsvoering. Op deze manier blijft uw pand goed onderhouden, behoudt het zijn uitstraling en bespaart u onnodige kosten.

Overtuigd van de meerwaarde van een meerjaren onderhoudsplan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en eerste analyse!

Verduurzamen

Lager energiekosten en meer comfort. Het klinkt super, maar wat is zinvol? Hoe verhouden de aanschafkosten zich tot de terugverdientijd van de maatregelen en voor welke subsidies komt u in aanmerking? Samen met onze partners, bekijken we graag welke verduurzamingsmaatregelen voor uw pand het beste renderen.

Wij voorzien u graag van een eerlijk advies, bekijken de subsidiemogelijkheden en plannen vervolgens graag de werkzaamheden in ter uitvoering.