RENOVATIE EN ONDERHOUD

Nieuwe en blijvende toekomstwaarde

Renovatie, restauratie, transformatie of herbestemming? Wat uw startpunt ook is, wij zijn u graag van dienst. Graag bekijken we samen aan de hand van een grondige inspectie welke gebreken en zwakke plekken er aan het licht komen. Een deskundig plan van aanpak voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst.

Wij hebben de expertise onder één dak om onder andere herstelwerkzaamheden aan hout, van deelvervanging tot totaalvervanging, gevel, beglazing en beton te realiseren. Wij zijn vakkundig om bouwtechnische aanpassingen in te richten. Kwaliteit gepaard met efficiëntie.

> VRAAG EEN OFFERTE AAN
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie
We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, geurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?
2
Huidige situatie
Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?
3
Analyse & ontwerp
We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.
4
Uitvoering
We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.
5
Opleveren en onderhoud
Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen of 0318 – 515 669

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

THUIS IN RENOVATIE EN ONDERHOUD

Renovatie, restauratie, transformatie of herbestemming? Uitgangspunt is altijd dat uw pand zo lang mogelijk kan worden gebruikt. Om dit te bereiken zijn verschillende expertises vereist. Door onze resultaatgerichte aanpak op basis van RGS (Resultaatgericht Samenwerken) hebben wij ervaring in het gezamenlijk met ketenpartners doorlopen van projecten.

Samen gaan we op zoek naar de gewenste situatie. Een fysieke uitbreiding of bijvoorbeeld een esthetische upgrade? We bekijken de technische en financiële aspecten en sluiten deze aan bij de beoogde duurzaamheidsambities. Onze procesaanpak omvat het totaalpakket, van analyse en inspectie tot aan het uitvoeren van het onderhoud. 

Wij zijn thuis in preventieve en herstelwerkzaamheden aan hout, van deelvervanging tot totaalvervanging, gevel, beglazing en beton. Daarnaast hebben we ervaring in het in samenwerking komen tot een totale (verduurzamings)aanpak.

Wij hebben geschoolde en ervaren vakmensen in huis die thuis zijn in het herstellen van gebreken aan houten ondergronden en het preventief aanpakken van zwakke punten. Van het dichten van een openstaande verbinding tot het vervangen van een complete pui. U kunt rekenen op een zorgvuldige en grondige houtrenovatie.

Meerjaren Onderhoudsplan 

De inhoud en duur van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is maatwerk. Onderhoud op basis van een door ons opgesteld meerjaren onderhoudsplan biedt u de garantie dat u zich de aankomende jaren geen zorgen hoeft te maken over de staat van onderhoud van uw pand. Hiermee:

  • heeft u inzicht in het onderhoud voor de vastgesteld periode;
  • weet u precies welke kosten hiermee gemoeid zijn;
  • geniet u jarenlang zorgeloos van een goed onderhouden pand;
  • bekijken we tijdig of en hoe een tweede cyclus van het plan het beste ingericht kan worden.

Specialist in het verbeteren van de fysieke staat van uw pand

Van nieuwbouw tot monument, elke situatie vraagt om een andere aanpak en eisen. Het doel is echter altijd een nieuwe en blijvende toekomstwaarde. Aan de hand van het meerjarenonderhoudsplan behouden wij de kennis die we opdoen door de regelmatige controle en onderhoud van uw pand. Dit komt de kwaliteit van het geleverde werk en het resultaat op de lange termijn ten goede en sorteren we continu voor op het meest effectieve en efficiënte totaalonderhoud aan uw pand.

Overtuigd van de meerwaarde van een meerjaren onderhoudsplan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en eerste analyse!

Vakwerk voor uw kerk
Kerken
Verbluffende villa
particulier
Metamorfose familiehuis
particulier
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
Familiehuis make-over
particulier