BINNENSCHILDERWERK

Het oog op kwaliteit

Bent u toe aan nieuwe kleuren of een frisse look van uw huiskamer, kantooromgeving of een andere ruimte? Wij inspireren en adviseren u graag voor uw binnenschilderwerk. De kleur- en materiaalkeuze kan het resultaat maken of breken, daarom nemen we graag de tijd om hier gezamenlijk grondig bij stil te staan.

Bert van Kruistum heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk bij particulieren, woningcorporaties, zorginstellingen, kerken, in het onderwijs en bij zakelijke opdrachtgevers.

> VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie
We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, geurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?
2
Huidige situatie
Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?
3
Analyse & ontwerp
We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.
4
Uitvoering
We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.
5
Opleveren en onderhoud
Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen of 0318 – 515 669

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

KLEURADVIES EN INSPIRATIE

Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de kleur en combinatie van kleuren? Wij adviseren en inspireren u ook graag bij het gebruik van de perfecte kleur(en) voor uw woning of kantoor. Met de juiste kleurtinten laat u de ruimte weer fris en als nieuw aanvoelen. Het kleuradvies wordt uitgevoerd door professioneel styliste, Ellen van Kruistum. Samen met u maakt zij een plan en moodboard die aansluiten bij de gewenste sfeer en stijl. 

De coördinatie van kleuradvies tot realisatie van het project ligt bij Ellen of bij één van onze projectleiders. 

Meer lezen over de kleuren van 2024? Klik dan hier!

Wandafwerking en behang

Strakke, gladde muren zijn op dit moment de trend en ook strakke plafonds zonder de groeven van de gipsplaten. Menig muur en plafond wordt vandaag de dag glad gemaakt. De wandafwerking is erg  belangrijk voor een mooi eindresultaat. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht; of u nu wilt spuiten, behangen of schilderen.

U kunt uw binnenschilderwerk het hele jaar bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht zodanig in dat u – indien mogelijk – optimaal profiteert van het winterschilder voordeel tarief.

Vakwerk voor uw kerk
Kerken
Verbluffende villa
particulier
Metamorfose familiehuis
particulier
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
Familiehuis make-over
particulier