VVE

Onze werkwijze voor VvE's

ADVIES MET EEN DUIDELIJKE VISIE

Graag leren wij u eerst kennen. Welke bewoners betreft het? Wat zijn hun wensen? Wat zijn de mogelijkheden van het complex en het beschikbare budget? Op basis van een grondige inspectie in combinatie met de benodigde partijen, gaan we graag in gesprek met u en de eventuele beheerder. We adviseren over het planmatig onderhoud, mogelijk benodigde renovaties en verduurzamingsopties.

Onze jarenlange ervaring in samenwerken met VvE’s en beheerpartijen brengen wij graag in om tot een gedegen advies met een duidelijke visie te komen. Of het nu gaat om schilderwerk, planmatig onderhoud of renovatie of verduurzaming, wij zijn u graag van dienst.

Vraag een offerte aan

Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP)

Wij bieden u de mogelijkheid om met ons een maatwerk meerjaren onderhoudsplan op te stellen. Aan de hand van uw situatie en budgetwensen, bepalen we de criteria waaraan het plan moet voldoen. Door vervolgens een onderhoudsplan op maat te maken, realiseren wij de werkzaamheden voor de meest efficiënte prijs over de langere termijn. Hiermee heeft u de zekerheid van een goed onderhouden complex en krijgt u duidelijkheid door inzicht in de benodigde investering.

Het MJOP wordt opgesteld conform de NEN 2767 en is de basis voor het vormen van de onderhoudsreserve. Gedurende de loop van het plan bespreken we met het bestuur en de beheerder of de geplande werkzaamheden ook daadwerkelijk moeten worden uitgevoerd. Zo kunt u of uw beheerder de financiële planning jaarlijks bijstellen.

Duidelijke afspraken

Welke werkwijze u ook voor kiest, in onze offerte specificeren wij met behulp van detailfoto’s de benodigde werkzaamheden. Op basis van de inspectie en de foto’s geven wij u een gedegen advies gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Dit advies kan strekken van planmatig onderhoud, renovatie en verduurzaming tot verftechnisch- en kleuradvies. De kleur en de kwaliteit van het schilderwerk bepaalt immers het aanzicht van uw appartementencomplex. Na het offertetraject, maken we afspraken over de planning. ‘Afspraak is afspraak’ is hierbij ons belangrijkste motto. Wij streven ernaar dat u méér dan tevreden bent, over het resultaat én over de samenwerking.

Naast vakbekwaam personeel, bieden wij ook de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Wij werken met goed onderbouwde offertes, een aan een sluitende planning en kwaliteitsgaranties op materiaal en arbeid. Daarnaast zorgen wij tijdens de uitvoering van het werk voor een minimale overlast en een goede communicatie aan de bewoners van uw appartementencomplex.

Visitekaartje

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Wij hechten daarom veel waarde aan vakmanschap en klantvriendelijkheid. Dit betekent dat onze medewerkers representatief en correct zijn. We doen alles wat binnen onze macht ligt om de werkzaamheden binnen de afgesproken periode af te ronden, mogelijke overlast te minimalsieren en laten de werkvloer opgeruimd achter.  

Omdat vakbekwame medewerkers steeds moeilijker te vinden zijn, hebben wij onze eigen leermeesters in dienst die zelf onze eigen vakmensen opleiden.

Wij vinden uw veiligheid en die van onze medewerkers erg belangrijk. We dragen er daarom zorg voor dat al onze medewerkers, overigens net als ons bedrijf, VCA gecertificeerd zijn. Daarnaast nemen zij deel aan diverse cursussen waaronder veilig werken op hoogte, houtrot- en betonreparatie en over de producten waarmee wij werken. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen wij u het vakmanschap bieden wat we beloven.

Samen met ons naar resultaat?

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Vanuit onze ervaring met resultaatgericht samenwerken bekijken wij ook graag de mogelijkheden van het inzetten RGS bij uw complex. Klik hier voor meer informatie over hoe wij als VGO-bedrijf het RGS procesmodel inzetten.

Van andere VvE’s horen hoe zij met ons samenwerken? We brengen u graag in contact!