BEHANG

Behang en wandafwerking

Bert van Kruistum: uw behanger in Veenendaal! Praktisch een scan of glasvlies aanbrengen op uw wanden? Of kleedt uw huis extra mooi aan met behang en wek in een handomdraai een saaie muur weer compleet tot leven! Wij hebben een brede collectie scan en (vlies)behang, waarbij we letten op trends en innovaties die een actuele en decoratieve uitstraling hebben voor verschillende doelgroepen.

> VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

UITGEBREIDE COLLECTIE BEHANG

Behang combinaties

Behanger Veenendaal gezocht? Zoek niet verder! Wij hebben een groot aanbod van zowel rustige dessins als opvallende prints. Onze collectie bestaat uit meerdere merken met allemaal van hoge kwaliteit. Een voorbeeld is het bekende merk Eijffinger. Met een breed behang programma voor jong en oud en de trendy ontwerpen die regelmatig veranderen, is er altijd wel een ontwerp waar u zich thuis bij voelt. Andere bekende merken die wij in onze behangcollectie aanbieden zijn onder andere: Arte, Este, Intervos en Hooked on Walls. Wij vinden het leuk om verschillende behang combinaties te maken. Een druk behang combineren met iets anders? Of twee verschillende soorten behang combineren? Wij adviseren u graag hierover!

Professionele markt

Ook voor de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants hebben wij de mooiste behangen in huis! De inrichting van je kantoor kan door keuzes in wandbekleding een hele andere uitstraling krijgen. Voor een ontspannen werkomgeving kies je voor warme kleuren en een rustige print. Wil je juist een statement maken? Dan kan je door de keuze van een spannende print jouw bedrijfsidentiteit neerzetten.

Persoonlijk behang- en kleuradvies

Wij hebben meer dan 1.000 stijlen beschikbaar van meerdere A-merken. Kom bij ons langs om de complete behangcollectie te bekijken. Wilt u graag persoonlijk advies bij u thuis of op uw werklocatie? Wij komen ook graag bij u langs voor persoonlijk behang- en kleuradvies. Wij zijn uw behanger in Veenendaal en omgeving.

Behang verwijderen?

Weet u niet goed hoe u uw huidige behang kunt verwijderen of behang eraf kunt halen? Bent u benieuwd of u uw huidige behang kunt overschilderen? Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit om vervolgens een prachtig nieuw behang in uw kamer te plaatsen. 

Vakwerk voor uw kerk
Kerken
Verbluffende villa
particulier
Metamorfose familiehuis
particulier
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
Familiehuis make-over
particulier