Kleuradvies

Uitgebreid kleuradvies voor uw woning of kantoor

Wat voor kleur krijgt de muur en past dat wel bij de bank en de vloer?  Wordt het niet te druk, te saai of te kil? Is  RAL 9010 een mooie kleur voor de raam- en deurkozijnen of is het beter RAL 9003 of RAL 9016 te nemen?

Vooral als het om wittinten gaat is het lastig om net die perfecte kleur te bepalen. En… er zijn nogal wat wittinten! Kleur houdt ons bezig, en dat is niet zo gek! Met kleur kan je snel veel bereiken; een andere kleur op de muur en de ruimte voelt meteen anders aan.

Uitgevoerd kleuradvies
Coördinatie

Afhankelijk van de aard van het project ligt de coördinatie in handen van Ellen of samen met een projectleider van Schildersbedrijf Bert van Kruistum.

Op basis van een of meer persoonlijke gesprekken maken we een moodboard, met afbeeldingen die aansluiten bij de gewenste sfeer en stijl. We lichten dit moodboard toe en geven uitleg over de materialen die we willen toepassen.

Zo komen we samen tot het beste ontwerp.

Kleuradvies door gecertificeerde kleuradviseur Ellen van Kruistum
Professioneel stylist

Het kleuradvies wordt uitgevoerd door Ellen van Kruistum. Naast moeder van 3 prachtige kleurrijke kinderen is zij is gecertificeerd kleuradviseur. 

Ellen is ervan overtuigd dat mensen zich in een mooie omgeving beter voelen en daardoor beter functioneren en presteren.

Zij vindt het een uitdaging om een kleurenplan samen met u te maken dat bij u past!

'Veel verschillende type kleur- en interieurstijlen spreken mij aan, waar ik gelukkig van word? Van een interieur met kleuren waar je van kan zien dat erover nagedacht is…'