GLASZETTEN & REPARATIE

Glas zetten en glas reparatie

GLASZETTEN EN GLAS REPARATIE IN VEENENDAAL EN OMSTREKEN

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is naast erkend schildersbedrijf ook vakkundig glaszetter voor al uw beglazing in Veenendaal en omstreken. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas en HR++ glas plaatsen? Of bent u op zoek naar ander isolatieglas zoals Triple, vacuümglas, veiligheidsglas, geluidswerend glas, enkel glas of glas in lood? Neem contact op en wij adviseren u graag over de diverse type glassoorten, isolatiewaarde en mogelijke subsidies.

Naast glas zetten, is Bert van Kruistum ook gespecialiseerd in glas reparatie. Neem contact op voor een snelle en vakkundige glas reparatie. Wij komen vlug bij u langs voor een noodvoorziening en herstellen de schade met oog voor uw schilderwerk.

> VRAAG NU EEN OFFERTE AAN
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie
We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, geurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?
2
Huidige situatie
Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?
3
Analyse & ontwerp
We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.
4
Uitvoering
We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.
5
Opleveren en onderhoud
Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen of 0318 – 515 669

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Profiteer nu van subsidie op glasisolatie 

Uw huis verduurzamen. Dat klinkt super, maar waar kunt u in uw woning beginnen? Wat kosten de verbeteringen en wat leveren ze op? En hoeveel subsidie krijgt u? U hebt het vast al voorbij zien komen; iedereen doet wat!

Wat u kunt doen? Wij maken u graag wegwijs op het gebied van isolatieglas en isoleren met glas. U kunt tot 30% subsidie krijgen voor het isoleren van uw ramen, gevel, vloer en dak. Voorwaarde is dat u binnen een jaar twee maatregelen neemt. Dat kunnen 2 isolatiemaatregelen zijn (bijvoorbeeld ramen en vloer), of 1 isolatiemaatregel en een warmtepomp of zonneboiler.

Vanaf 1 januari 2023 geldt dat er 15% subsidie aangevraagd kan worden voor het nemen van één isolatiemaatregel. Die maatregel moet dan wel uitgevoerd zijn na 2 april 2022. Voor dit lagere subsidiepercentage is gekozen om mensen te stimuleren om toch ook een tweede of meerdere maatregelen te nemen. Lees er alles over in deze folder.

Want laat u toch uw kozijnen schilderen? Laat dan het glas vervangen van dubbel naar HR++ glas. Gaat u zelfs uw kozijnen vervangen? Laat dan Triple glas plaatsen in isolerende kozijnen. Door deze combinatie is het goedkoper en makkelijker en geldt het als ’tweede maatregel’ voor het verkrijgen van de totale isolatiesubsidie. Voorwaarde is wel dat u de klus laat uitvoeren door een vakkundig isolatiebedrijf zoals het onze. Wij staan voor u klaar en komen graag bij u langs voor een compleet advies op maat.

Glas zetten: Glasheldere werkwijze en duidelijke communicatie

 • Samenwerken met een erkende glaszetter
 • Kundig en degelijk advies;
 • Informatie over de mogelijke subsidies;
 • Tijdige uitvoering van de werkzaamheden conform de afspraak;
 • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
 • Het gebruik van professionele materialen en apparatuur;
 • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
 • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk;

Glaszetter met oog voor detail en afwerking

Bert van Kruistum is een écht familiebedrijf, waarbij vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid de belangrijkste pijlers zijn. Omdat glas zetten vraagt om zorgvuldigheid gebaseerd op kennis en ervaring hebben wij vakkundige glaszetters in dienst. Met onze ervaren glaszetters haalt u niet alleen een vakman in huis die verstand heeft van alle type glassoorten, maar ook een vakman die zorgvuldig omgaat met uw schilderwerk en u van de juiste adviezen voorziet.

Naast glaszetten kunnen wij u ook adviseren over uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Want goed binnenschilderwerk en goed functionerende kitnaden voorkomen bladderend schilderwerk en lekke isolatieruiten!

Alle type glas zetten

Bij Bert van Kruistum kunt u terecht voor verschillende type glas, van dubbel glas tot aan glas-in-lood. Wanneer u bijvoorbeeld energiekosten wilt besparen en comfortabel wilt wonen of werken, adviseren wij u graag over dubbel glas plaatsen, HR++ glas plaatsen en vacuümglas (diverse merken). Ook leveren en plaatsen wij glas voor bijvoorbeeld uw garage- schuur- of binnendeuren. Meer lezen over HR++ glas plaatsen? Klik hier!

Heeft u een monumentaal pand? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van monumentenglas waardoor uw pand de karakteristieke uitstraling behoud. Ook voor glas-in-lood oplossingen kunnen wij met onze specialistische kennis het proces van ontwerp tot productie verzorgen. Ook voeren onze glaszetters in Veenendaal en omstreken reparaties en restauraties uit van bestaande glas-in-lood ramen.

Glas reparatie: glasheldere werkwijze en duidelijke communicatie

 

Waarom kiest u voor Bert van Kruistum? 

 • Snel bereikbaar voor noodgevallen;
 • Vlug op locatie in Veenendaal en omstreken;
 • Direct een deskundige noodvoorziening bij glasschade
 • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
 • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
 • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk
 • Een snelle oplossing bij glasbreuk en noodvoorzieningen.

Glas reparatie van alle typen glas

Zoekt u een specialist voor glas in lood reparatie, of wilt u een lek raam laten repareren? Scheur of barst in glas laten repareren? Schakel de hulp in van onze vakkundige glaszetters voor een vakkundige glas reparatie. Met onze specialistische kennis repareren wij het specifieke glas snel en vakkundig, met behoud van uw schilder- en houtwerk.

Ook wanneer u glasschade heeft aan het veiligheidsglas van uw bedrijfspand of winkel wilt u zo spoedig mogelijk een oplossing. Omdat wij nauw contact hebben met de glashandel, handelen wij de schade spoedig af zodat uw pand weer snel beveiligd is.

Door onze langdurige samenwerking met eigenaren van monumentale panden, weten wij als geen ander hoe zorgvuldig om te gaan met monumentale panden en karakteristieke glaselementen. Lees er hier meer over.

Glasschade service in regio Veenendaal

Onze glasservice is snel bereikbaar bij noodgevallen, na bijvoorbeeld een inbraak of ongeval. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, waarbij onze deskundige glaszetter uit Veenendaal bij u langskomt om het glas te repareren. U kunt hierbij denken aan het direct vervangen van het glas, het uitvoeren van een kleine reparatie of het plaatsen van een noodvoorziening.

Meer weten over glas zetten of herstel?

 

Meer weten over glas zetten in Veenendaal of glasherstel in Veenendaal? Neem dan contact op met onze glaszetter in de regio.

Bel 0318 51 56 69

of laat ons contact met u opnemen

Vakwerk voor uw kerk
Kerken
Verbluffende villa
particulier
Metamorfose familiehuis
particulier
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
Familiehuis make-over
particulier