Zorginstellingen

Wij nemen uw onderhoudszorg uit handen

ZORGINSTELLINGEN

Zorginstellingen nemen met zorg de verantwoordelijkheid over hun cliënten, bewoners, medewerkers en bezoekers als over de omgeving waarin de zorg wordt verleend. Alles moet perfect in orde zijn.

De vastgoedverantwoordelijke binnen uw instelling gaat voor een optimale staat van uw vastgoed zowel intern als extern. Het binnen- en buitenonderhoud van uw gebouwen is een intensief en gecompliceerd proces. Om tot het beste resultaat te komen, dient dit structureel en planmatig te worden doorlopen. Graag werkt u binnen het vastgestelde budget en bovenal met minimale overlast voor alle betrokken partijen. Dat vergt een planmatige aanpak, een efficiënt werkproces en optimale communicatie.

Vraag een offerte aan

Resultaatgericht Samenwerken

Bert van Kruistum is voor veel zorginstellingen een deskundige partner voor vele facetten van het onderhoud. Van inspectie en voorbereiding tot uitvoering en oplevering; wij verzorgen alle aspecten van het onderhoud aan uw vastgoed. Denk hierbij aan de onderhoudsdisciplines:

Voor al deze complementerende onderhoud- en afwerkingsdisciplines zijn wij uw enige aanspreekpunt. Wij werken hierbij zowel projectmatig als planmatig aan de hand van Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) en de Resultaatgericht Samenwerken (RGS) methodiek. Dit geeft u tijdig inzicht in het te plannen onderhoud en de te verwachten onderhoudskosten op de (middel)lange termijn.

Gezamenlijk maken we een afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Zo heeft u de zekerheid dat alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd en het onderhoud aan uw vastgoed optimaal wordt uitgevoerd. Centraal staat de minimale belasting voor de gebruikers.

Samen met ons naar resultaat?

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Van andere zorginstellingen horen hoe zij met ons samenwerken? We brengen u graag in contact!