Glas reparatie

Vakkundige en snelle glas reparatie bij glasschade in Veenendaal en omstreken

Glasschade? Neem contact op voor een snelle en vakkundige glas reparatie door schildersbedrijf Bert van Kruistum. Wij komen vlug bij u langs voor een noodvoorziening en herstellen de schade met oog voor uw schilderwerk.

Neem contact op

De noodvoorziening is tijdelijk. Met u overleggen we de mogelijkheden voor nieuw glas. Lees hier meer of het type glas of onze werkwijze.

Glas reparatie bij glasschade door Bert van Kruistum betekent:

  • Snel bereikbaar voor noodgevallen;
  • Vlug op locatie in Veenendaal en omstreken;
  • Direct een deskundige noodvoorziening bij glasschade
  • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
  • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
  • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk;

Neem contact op

Glas reparatie van alle typen glas

Heeft u glasschade aan bijvoorbeeld glas-in-lood of veiligheidsglas? Schakel dan de hulp van onze vakkundige glaszetters in voor een vakkundige glas reparatie. Met onze specialistische kennis repareren wij het specifieke glas snel en vakkundig, met behoud van uw schilder- en houtwerk.

Door onze langdurige samenwerking met eigenaren van monumentale panden, weten wij als geen ander hoe zorgvuldig om te gaan met monumentale panden en karakteristieke glaselementen.

Ook wanneer u glasschade heeft aan het veiligheidsglas van uw bedrijfspand of winkel wilt u zo spoedig mogelijk een oplossing. Omdat wij nauw contact hebben met de glashandel, handelen wij de schade spoedig af zodat uw pand weer snel beveiligd is.

 

glas reparatie

 

Glasschade service in regio Veenendaal

Onze glasservice is snel bereikbaar bij noodgevallen, na bijvoorbeeld een inbraak of ongeval. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, waarbij onze deskundige glaszetter uit Veenendaal bij u langskomt om het glas te repareren. U kunt hierbij denken aan het direct vervangen van het glas, het uitvoeren van een kleine glas reparatie of het plaatsen van een noodvoorziening.

Meer weten over glas reparatie bij glasschade? Neem dan contact met ons op.