VvE

Werkwijze VvE schilderwerk

Advies, betrouwbaarheid en een duidelijke visie

Voor VvE's beginnen wij met een uitvoerige inspectie van uw complex. In onze offerte specificeren wij met behulp van detailfoto's de benodigde werkzaamheden. Op basis van de inspectie en de foto's geven wij u een gedegen verftechnisch- en kleuradvies.  De kleur en de kwaliteit van het schilderwerk bepaalt immers het aanzicht van uw appartementencomplex. Na het offertetraject, maken bij afspraken over de planning. ‘Afspraak is afspraak’ is hierbij ons belangrijkste motto. Wij streven ernaar dat u méér dan tevreden bent, over het resultaat én over de samenwerking.

Vraag een offerte aan

BvK VvE onderhoud

Duidelijke afspraken

Naast vakbekwaam personeel, bieden wij ook de zekerheid dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Wij werken met goed onderbouwde offertes, een aan een sluitende planning en kwaliteitsgaranties op materiaal en arbeid. Daarnaast zorgen wij tijdens de uitvoering van het werk voor een minimale overlast en een goede communicatie aan de bewoners van uw appartementencomplex.

Personeel

Ons personeel is ons visitekaartje. Wij hechten daarom veel waarde aan vakmanschap en klantvriendelijkheid. Dit betekent dat ons personeel representatief en correct is. Het werk wordt binnen de afgesproken periode afgerond u heeft geen overlast van een luid schallende radio en wij laten de werkvloer opgeruimd achter.  

Vakbekwame medewerkers zijn steeds moeilijker te vinden. Daarom hebben wij onze eigen leermeesters in dienst, zodat wij zelf onze eigen vakmensen opleiden.

Uw, en de veiligheid van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Wij dragen er daarom zorg voor dat al ons personeel, overigens net als ons bedrijf, VCA gecertificeerd is. Daarnaast neemt ons personeel deel aan diverse cursussen, bijvoorbeeld houtrot- en betonreparatie en over de producten waarmee wij werken. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen wij u het vakmanschap bieden wat we beloven.

Onderhoudsplan op maat

Goed schilderwerk gaat gemiddeld zes tot zeven jaar mee, mits het goed onderhouden wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om met ons een maatwerk onderhoudsplan op te stellen . Aan de hand van uw situatie en budgetwensen, bepalen we de criteria waaraan het onderhoud moet voldoen. Door vervolgens een onderhoudsplan op maat te maken, realiseren wij het onderhoud met de laagste kosten over langere termijn. Hiermee heeft u de zekerheid van een goed onderhouden appartementencomplex en krijgt u duidelijkheid door inzicht in de benodigde investering.

Maak een afspraak