VVE

Onderhoud aan VvE Leinweberstate

In opdracht van Zomer VvE Beheer Wageningen voerden wij het onderhoud uit aan de appartementencomplexen van VvE Leinweberstate. In overleg met technisch beheerder Rob Mulder zijn we tot een totaalaanpak gekomen waardoor de complexen weer een aantal jaren onderhoudsvrij zijn.

BvK onderhoudt VvE Leinweberstate in Veenendaal
BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE

De J.P.C. Leinweberstraat, genoemd naar Johan Leinweber (voormalig directeur van 'De Schup' ook wel de Sajet- en Vijfschachtfabriek D.S. van Schuppen waar de befaamde Veense Scheepjeswol vandaan kwam) is een bekende straat in Veenendaal. In 2002 zijn hier de twee Leinweberstate appartementencomplexen gebouwd.

VvE Leinweberstate heeft Zomer VvE Beheer Wageningen als beheerder in de arm en onder leiding van technisch beheerder Rob Mulder wordt het meerjaren onderhoudsplan uitgevoerd.

Onze werkzaamheden bestonden uit houtrenovatie, vervangen van de Trespa boeilijsten en het buitenschilderwerk waarbij er ook kleurwijziging plaatsvond waardoor de complexen weer helemaal van deze tijd zijn.

Op het opleveringsformulier staat genoteerd: "Eindresultaat mag er zijn! Prettige samenwerking en goed onderling contact. Heldere, duidelijke afspraken met een goed resultaat."

Wij werken veel en graag in opdracht van VvE beheerders maar ook vaak direct met VvE's. Benieuwd naar onze specifieke aanpak voor VvE's? Klik hier.

BvK oplevering VvE Leinweberstate
BvK levert VvE Leinweberstate naar grote tevredenheid op
BvK zijgevel VvE Leinweberstate
BvK tevreden bewoners na oplevering VvE Leinweberstate
BvK voert onderhoud uit bij VvE Leinweberstate
BvK onderhoudt Leinweberstate in opdracht van Zomer VvE Beheer
BvK kleurwijziging aan Leinweberstate
BvK groot onderhoud aan VvE Leinweberstate

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.