Duurzaam isoleren met glas

comfort en besparing

Dit charmante complex in het groene Beatrixpark in Ede zijn wij, in opdracht van de VvE beheer-tak van FiDES Vastgoedmanagement, aan het isoleren door middel van nieuwe beglazing. Een grote winst op het gebied van comfort en besparing voor de bewoners. Zij gaan namelijk van enkel glas naar HR++ glas, het hoogst haalbare in de bestaande kozijnen.

BvK verduurzaamt aan de Juliana van Stolberglaan in Ede

Praktische oplossingen

Omdat het complex geen lift heeft en de beglazing ongeschonden de etages moet bereiken, hebben we in samenwerking met Holland Platforms een hangbrug geplaatst voor het verticaal transport. 

Vanwege de omvang van deze opdracht, zijn we blij dat we in Van der Ham Glasgroothandel uit Oss een praktische partner vonden. Zij hebben snel geschakeld in het meedenken naar passende oplossingen en snel geleverd. 

Tevreden bewoners

Ons gezamenlijke einddoel is vanzelfsprekend het bereiken van een hoge bewonerstevredenheid. In aanloop naar de werkzaamheden hebben we de bewoners goed geïnformeerd en zijn we bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Vooralsnog loopt alles naar wens en volgens planning.

We kijken uit naar het comfort en de kostenbesparing die de bewoners gaan ervaren en hopen later terug te mogen komen om schilderwerk en overige onderhoudswerkzaamheden uit te mogen voeren.

Onderhoudsplan op maat

Verduurzaming en het plannen van onderhoud doen we graag in samenspraak met VVE's en beheerders. Want juist dan geeft het het beste resultaat. 

Wij bieden graag de mogelijkheid om met ons een maatwerk onderhoudsplan op te stellen. Aan de hand van uw situatie en budgetwensen, bepalen we de criteria waaraan de verduurzaming en het onderhoud moet voldoen. Door een plan op maat, voeren wij de werkzaamheden uit met het hoogste rendement over langere termijn. Hiermee heeft u de zekerheid van een goed onderhouden complex en krijgt u duidelijkheid door inzicht in de benodigde investering.

Lees meer over onze aanpak voor VVE's

> werkwijze voor vve's 

Weten wat wij voor uw VVE kunnen betekenen?

> MAAK EEN AFSPRAAK

 

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK figureert in arbeidsmarktcampagne Wij onderhouden van Nederland
  Nieuws
  2 juni 2023
  De harten van Nederland veroveren ❤
  Arbeidsmarktcampagne: Wij onderhouden van Nederland
 • BvK test de Festool ExoActive exoskelet
  Nieuws
  24 mei 2023
  Happy tester!
  Wij mogen de Festool ExoActive exoskelet testen
 • BvK draagt bij aan erfgoedbehoud aan de Dominee Riekelhof in Veenendaal
  Geheimen
  16 mei 2023
  Kerkje transformeert naar woonzorgcomplex
  onze bijdrage aan erfgoedbehoud