VVE

De Poldereij verduurzaamt!

Met 1972 als bouwjaar is deze bijzondere galerijflat aan het Zuiderkruis in Veenendaal aan het verduurzamen. Deze ontwikkeling werd gestimuleerd door de Vereniging van Eigenaren. Aan de hand van een menukaart konden bewoners hun gewenste glasisolatie en ventilatie kiezen. Het werk wordt nu bij 20 appartementen van VvE De Poldereij uitgevoerd.

BvK verduurzaamt VvE De Polderij
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE

We mogen steeds vaker bijdragen aan de verduurzaming voortkomend uit een collectieve  aanpak, gestimuleerd door een VvE. In samenspraak stellen we een menukaart op waaruit de bewoners hun gewenste pakket kunnen samenstellen. Indien aan de orde en gewenst proberen we gelijktijdig ook andere verduurzamingsmaatregelen plaats te laten vinden.

Bij deze 20 appartementen wordt HR++ glas geplaatst met zelfregulerende ventilatieroosters. Onze glasslee brengt alle ramen veilig en praktisch naar de benodigde plek. Dankzij een efficiënte en effectieve werkwijze met professionele materialen, hebben onze ervaren glaszetters deze omvangrijke klus binnen een week geklaard.

BvK schaft glasslee aan voor het grote werk
BvK plaatst zelfregulerende ventilatieroosters
BvK rolt beglazing het complex in
BvK praktisch met glasslee de lift in
BvK grote glasplaat direct de galerij op
BvK brengt veilig nieuwe ruit in het appartement
BvK klaar voor actie bij VvE De Polderij

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.