Spuitwerk

Razendsnelle doorlooptijd en de minimale overlast

Spuitwerk op locatie

Wilt u op eigen locatie wanden, plafonds, deuren of kozijnen laten spuiten? Schildersbedrijf Bert van Kruistum verzorgt dit voor u. Wij komen bij u langs, met professioneel spuitmateriaal, de juiste coating en met Arbo-goedgekeurd steigermaterieel. Het voordeel van spuiten op locatie? De razendsnelle doorlooptijd en de minimale overlast. Het fraaie resultaat en de veelal lagere kosten. 

BvK voert spuitwerk uit
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
We formuleren de gewenste situatie
2
We bepalen de huidige situatie
3
We analyseren en ontwerpen een aanpak
4
We voeren uit en realiseren
5
We leveren op en behouden
1
We formuleren de gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
We bepalen de huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
We analyseren en ontwerpen een aanpak

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
We voeren uit en realiseren

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
We leveren op en behouden

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Goede dekking, strak resultaat

Professioneel spuitwerk biedt belangrijke voordelen ten opzichte van handmatig schilderen. Met spuitwerk brengen we de verf op in een hoge, egale laagdikte. De coating heeft een betere vloeiing en zorgt voor een goede dekking op de randen (kantendekking). Kortom: spuitwerk geeft een heel strak resultaat. In de gewenste kleuren en met de juiste bescherming.

Sneller dan handmatig schilderen

Coaten is sneller dan handmatig schilderen. Tot wel 40% sneller! Dit dankzij de snelle droogtijd van de coating (na circa 45 minuten stofdroog) en de efficiënte werkwijze. Het voordeel is duidelijk: zo min mogelijk onderbreking van uw (bedrijfs)activiteiten.

Maak een afspraak

BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie binnenschilderwerk
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk