Renovatie en Onderhoud

Meerjaren onderhoudsplan

Bij onderhoud van uw pand komen regelmatig gebreken van het hout en zwakke plekken aan het licht. Een grondige en deskundige renovatie voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst. Wij hebben de expertise onder één dak om herstelwerkzaamheden aan hout, van deelvervanging tot totaalvervanging, en beton te realiseren; wij zijn vakkundig om bouwtechnische aanpassingen te verrichten. Kwaliteit gepaard met efficiëntie.

> Vraag een offerte aan

BvK renovatie en onderhoud
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren en onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thuis in houtrenovatie

Onze vakmensen herstellen gebreken aan houten ondergronden en pakken zwakke punten preventief aan. Van het dichten van een openstaande verbinding tot het vervangen van een complete pui. U kunt rekenen op een zorgvuldige en grondige houtrenovatie.

10 jaar zorgeloos genieten met het Bert van Kruistum Zekerheidsplan 

Goed onderhoud van uw schilderwerk is voor de lange termijn erg belangrijk. Behalve dat uw woning er weer verzorgd uit ziet, is de beschermende functie van gedegen schilderwerk voor het houtwerk van groot belang. Wij geven u graag onderhoudsadvies, stellen desgewenst een meerjaren onderhoudsplan op maat op en zorgen ervoor dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd.

Is het momenteel 3 of meer jaar geleden dat er schilderwerk aan uw pand is uitgevoerd? Dan is onderstaande met name interessant voor u.

Het Bert van Kruistum Zekerheidsplan biedt u de garantie dat u zich de aankomende tien jaar geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw schilderwerk. Ons Zekerheidsplan wordt op maat gemaakt. Hiermee:

 • heeft u inzicht in het onderhoudsplan voor de aankomende tien jaar
 • weet u precies welke kosten hiermee gemoeid zijn;
 • geniet u jarenlang zorgeloos van mooi schilderwerk.

Werkwijze

Met het Zekerheidsplan controleren wij het schilderwerk van uw huis over meerdere jaren, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij hanteren de onderstaande werkwijze, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

 1. Allereerst wordt er een deskundige analyse door ons uitgevoerd. Het uitgangspunt is een grondige inspectie van de conditie van het schilderwerk en de ondergrond. Deze analyse voeren wij kosteloos voor u uit. 
 2. Daarna ontvangt u een offerte met meerjaren onderhoudsplan. Op basis van de inspectie en uw wensen ontvangt u een duidelijke gespecificeerde offerte en een meerjaren onderhoudsplan met de momenten waarop inspectie- en onderhoudsbeurten ingepland zijn.
 3. Na de opdracht starten we met de uitvoering en gaan de schilders aan de slag met de eerste grondige onderhoudsbeurt.
 4. Na afronding van de onderhoudsbeurt ontvangt u: 
  1. Een meterkastkaart, met daarop de gebruikte producten met de kleurnummers
  2. Een meerjaren onderhoudsplan, met de inspecties en eventuele onderhoudsbeurten
 5. Vervolgens wordt de staat van het schilderwerk volgens het meerjaren-onderhoudsschema gecontroleerd en beoordeelt per controlemoment of er onderhoud nodig is.

Beste materialen gecombineerd met kennis

Uiteraard gebruiken wij alleen de beste materialen, waar onze vakmensen alle ins en outs van kennen. Dit, in combinatie met de kennis die onze schilders opbouwen door de regelmatige controle en onderhoud van uw huis, komt de kwaliteit van het geleverde werk en het resultaat op de lange termijn ten goede. 

Denkt u dat het Bert van Kruistum Zekerheidsplan iets voor u kan zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en eerste kosteloze analyse!

Maak een afspraak

 

BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE
BvK recensie Van Essen villa
Familie van Essen
Particulier
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE
BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier