Kleuradvies

Kleur maakt het verschil

Wij geven graag professioneel kleuradvies. Wat voor kleur krijgt de muur en past dat wel bij de bank en de vloer?  Wordt het niet te druk, te saai of te kil? Is  RAL 9010 een mooie kleur voor de raam- en deurkozijnen of is het beter RAL 9003 of RAL 9016 te nemen?

Vooral als het om wittinten gaat is het lastig om net die perfecte kleur te bepalen. En… er zijn nogal wat wittinten! Kleur houdt ons bezig, en dat is niet zo gek! Met kleur kan je snel veel bereiken; een andere kleur op de muur en de ruimte voelt meteen anders aan.

BvK voorziet in professioneel kleuradvies
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
We formuleren de gewenste situatie
2
We bepalen de huidige situatie
3
We analyseren en ontwerpen een aanpak
4
We voeren uit en realiseren
5
We leveren op en behouden
1
We formuleren de gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, geurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
We bepalen de huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
We analyseren en ontwerpen een aanpak

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
We voeren uit en realiseren

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
We leveren op en behouden

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kleuradvies en inspiratie

Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de kleur en combinatie van kleuren? Wij adviseren en inspireren u ook graag bij het gebruik van de perfecte kleur(en) voor uw woning of kantoor. Met de juiste kleurtinten laat u de ruimte weer fris en als nieuw aanvoelen. Het kleuradvies wordt uitgevoerd door professioneel styliste, Ellen van Kruistum. Samen met u maakt zij een plan en moodboard die aansluiten bij de gewenste sfeer en stijl. 

De coördinatie van kleuradvies tot realisatie van het project ligt bij Ellen of bij één van onze projectleiders. 

Wandafwerking en behang

Strakke, gladde muren zijn op dit moment erg populair en ook strakke plafonds zonder de groeven van de betonplaten. Menig muur en plafond wordt vandaag de dag glad gemaakt. De wandafwerking is erg  belangrijk voor een mooi eindresultaat. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht; of u nu wilt spuiten, behangen of schilderen.

U kunt uw binnenschilderwerk het hele jaar bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht zodanig in dat u – indien mogelijk – optimaal profiteert van het winterschilder voordeel tarief.

BvK recensie binnenschilderwerk
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk