Kleuradvies

Kleur maakt het verschil

Wij geven graag professioneel kleuradvies. Wat voor kleur krijgt de muur en past dat wel bij de bank en de vloer?  Wordt het niet te druk, te saai of te kil? Is RAL 9010 een mooie kleur voor de raam- en deurkozijnen of is het beter RAL 9003 of RAL 9016 te nemen? 

Vooral als het om wittinten gaat is het lastig om net die perfecte kleur te bepalen. En… er zijn nogal wat wittinten! Kleur houdt ons bezig en dat is niet zo gek! Met kleur kan je snel veel bereiken; een andere kleur op de muur en de ruimte voelt meteen anders aan. Wilt u hulp bij het maken van uw kleurkeuzes? 

> Ik wil een offerte aanvragen

BvK voorziet in professioneel kleuradvies

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kleuradvies en inspiratie

Combinaties van kleuren
Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over welke kleur en de combinatie van kleuren? Wij adviseren en inspireren u ook graag bij het gebruik van de perfecte kleur(en) voor uw woning of kantoor. Zoekt u kleuradvies voor uw balkenplafond, uw binnendeuren of die ene lange muur? Met de juiste kleurtinten laat u de ruimte weer fris en als nieuw aanvoelen. Het kleuradvies wordt uitgevoerd door professioneel styliste, Ellen van Kruistum. De coördinatie van kleuradvies tot realisatie van het project ligt bij Ellen of bij één van onze projectleiders. Samen met u maakt zij een plan en moodboard die aansluiten bij de gewenste sfeer en stijl. 

Kleuradvies woonkamer
De woonkamer is een van de belangrijkste kamers in uw woning. Het is waarschijnlijk de ruimte waar u het meeste bent en het meeste zult genieten van de kleuren om u heen. Welke stijl u ook heeft, mooi vindt, of wenst, wij nemen dit mee in ons kleuradvies! 

0318 - 51 56 69

Wandafwerking en behang

Strakke, gladde muren zijn op dit moment erg populair en ook strakke plafonds zonder de groeven van de betonplaten. Menig muur en plafond wordt vandaag de dag glad gemaakt. De wandafwerking is erg belangrijk voor een mooi eindresultaat. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht; of u nu wilt spuiten, behangen of schilderen.

U kunt uw binnenschilderwerk het hele jaar bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht zodanig in dat u – indien mogelijk – optimaal profiteert van het winterschilder voordeel tarief.

BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk