Buitenschilderwerk

De nummer 1 Buitenschilder Veenendaal

Schildersbedrijf Bert van Kruistum levert kwaliteit buitenschilderwerk met oog voor detail bij particulieren, VvE's, corporaties, scholen, zorginstellingen, kerken en zakelijke opdrachtgevers. 

Of het nu een woning, kantoor of monumentaal pand betreft, wij zijn als geen ander in staat om al uw schilderwerken op een professionele wijze uit te voeren. Dit doen we projectmatig, planmatig middels onze Meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) of op basis van de methodiek van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Welke keuze het beste bij u past, wij nemen de zorg voor al uw onderhoud uit handen. Met onze 40 vakschilders, glaszetters en onderhoudsspecialisten en meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor kwaliteit.

> Vraag een offerte aan

Buitenschilder Veenendaal met oog voor detail
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren & onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren & onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het onderhoud van uw buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk is het gebruik van de juiste materialen en de toepassing hiervan een enorm belangrijk aspect. Zeker gezien de weersinvloeden waaraan het schilderwerk in het Nederlandse klimaat wordt blootgesteld. Om uw woning optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maken wij gebruik van de beste materialen en technieken. Wij zetten alles in om uw woning, pand of monumentale vastgoed in optimale conditie te houden. Bert van Kruistum is uw buitenschilder. 

Aan de hand van uw situatie en budgetwensen, bepalen we de criteria waaraan het onderhoud moet voldoen. Door vervolgens een meerjaren onderhoudsplan op maat te maken, realiseren wij het onderhoud met de laagste kosten over een langere termijn. Hiermee heeft u de zekerheid van een goed onderhouden woning, bedrijfspand of appartementencomplex en krijgt u duidelijkheid door inzicht in de benodigde investering.

Bert van Kruistum is een vaste onderhoudspartner van zowel particulieren, bedrijven en VVE’s en heeft hiermee ruime ervaring om het schilderwerk over een lange termijn planning op te stellen in een meerjaren onderhoudsplan op maat. Buitenschilder gezocht? Neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Buitenschilder Veenendaal

Wij helpen u graag met het uitvoeren van verschillende schilderwerkzaamheden. Bij buitenschilderwerk kunt u denken aan:

  • huis verven buitenkant
  • buitendeur schilderen
  • buitenkozijnen schilderen
  • buitenmuur schilderen

Benieuwd naar de kosten van buitenschilderwerk? Neem contact met ons op. 

 

BvK verduurzaamt 96 woningen in Ede
MHM onroerend goed
VVE
BvK voerde in opdracht van Van Hoogevest Architecten de conserverende restauratie uit van het oksaal van de Cunerakerk in Rhenen
Van Hoogevest Architecten
Kerken
BvK_jarenlang_partner_Ichthus_College_volgens_MJOP
Ichthus College
Onderwijs
Verbluffende villa
Verbluffende villa
Particulier
BvK rondt volledige metamorfose familiehuis af
Volledige metamorfose
Particulier
BvK renoveert Tombe van Nellesteijn in Leersum
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE
BvK recensie Van Essen villa
Familie van Essen
Particulier
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE
BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier