Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Schildersbedrijf Bert van Kruistum heeft ruime ervaring op het gebied van buitenschilderwerken bij particulieren, VVE's, corporaties, scholen, kerken en zakelijke opdrachtgevers.

BvK_buitenschilderwerk_met_oog_voor_detail
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
We formuleren de gewenste situatie
2
We bepalen de huidige situatie
3
We analyseren en ontwerpen een aanpak
4
We voeren uit en realiseren
5
We leveren op en behouden
1
We formuleren de gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
We bepalen de huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
We analyseren en ontwerpen een aanpak

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
We voeren uit en realiseren

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
We leveren op en behouden

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het onderhoud van uw buitenschilderwerk

Het uitvoeren van voornamelijk buitenschilderwerk is zo om de vijf jaar altijd een terugkomend punt. Aan de hand van uw situatie en budgetwensen, bepalen we de criteria waaraan het onderhoud moet voldoen. Door vervolgens een onderhoudsplan op maat te maken, realiseren wij het onderhoud met de laagste kosten over een langere termijn. Hiermee heeft u de zekerheid van een goed onderhouden woning, bedrijfspand of appartementencomplex en krijgt u duidelijkheid door inzicht in de benodigde investering.

Bert van Kruistum is een vaste onderhoudspartner van zowel particulieren, bedrijven en VVE’s en heeft hiermee ruime ervaring om het schilderwerk over een lange termijn planning op te stellen in een onderhoudsplan op maat.

Maak een afspraak

BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie binnenschilderwerk
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk