Certificeringen

Kwaliteit schilderwerk

Vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen, beschikken wij over het VCA certificaat en zijn wij een AF-erkend schildersbedrijf.

OnderhoudNL 

Wanneer u onderhoudswerk uitbesteed wilt u verzekerd zijn van vakmanschap, kwaliteit en garantie. Wanneer u voor Schildersbedrijf Bert van Kruistum kiest, kiest u voor een OnderhoudNL erkend bedrijf wat volgens de kwaliteitsnormen werkt. OnderhoudNL Schilders maakt onderdeel uit van Koninklijke OnderhoudNL en is dé vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven. Met Schildersbedrijf Bert van Kruistum bent u dus verzekerd van kwaliteit, service en vakmanschap.

VCA

Het VCA certificaat wat wij voeren heeft betrekking op Veiligheid, Gezondheid en Milieu.  Het programma toetst en certificeert dienstverlenende bedrijven op hun VGM-beheersysteem. Wij zijn een VCA- gecertificeerd bedrijf dat gebruik maakt van moderne materialen om de veiligheid van u en onszelf zo goed mogelijk te waarborgen. Als erkend schildersbedrijf bent u als opdrachtgever altijd verzekerd van kwaliteit schilderwerk met de beste garanties.

Wij willen meer doen dan alleen onderhoud plegen. Schildersbedrijf Bert van Kruistum wil adviseren en vernieuwen en daarbij is kleurgebruik van grootbelang. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden, waarbij we bouwen op de ruim 30 jaar ervaring. Net als ieder ander commercieel bedrijf bestaan wij bij de gratie van een goed product en goede relaties. Onze klanten vertellen u graag hoeveel zorg wij aan ons topproduct en hun woonhuis, bedrijf of VVE hebben besteedt.