Certificeringen

Kwaliteit schilderwerk

Vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen, beschikken wij over het VCA certificaat en zijn wij een AF-erkend schildersbedrijf.

AF-erkend bedrijf

Wanneer u onderhoudswerk uitbesteed wil t u verzekerd zijn van vakmanschap, kwaliteit en garantie. Wanneer u voor Schildersbedrijf Bert van Kruistum kiest, kiest u voor een AF-erkend bedrijf die volgens de kwaliteitsnormen van de AF-erkenning werkt.

De AF-erkenningsregeling bestaat sinds 1995. Aan de AF-erkenningsregeling kunnen alleen schilders- glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van de benodigde vak en bedrijfstechnische diploma’s. Dit biedt u de zekerheid op het gebied van vakkundigheid en betrouwbaarheid. Met Schildersbedrijf Bert van Kruistum bent u dus verzekerd van kwaliteit, service en vakmanschap.

VCA

Het VCA certificaat wat wij voeren heeft betrekking op Veiligheid, Gezondheid en Milieu.  Het programma toetst en certificeert dienstverlenende bedrijven op hun VGM-beheersysteem. Wij zijn een VCA- gecertificeerd bedrijf dat gebruik maakt van moderne materialen om de veiligheid van u en onszelf zo goed mogelijk te waarborgen. Als erkend schildersbedrijf bent u als opdrachtgever altijd verzekerd van kwaliteit schilderwerk met de beste garanties.

Wij willen meer doen dan alleen onderhoud plegen. Schildersbedrijf Bert van Kruistum wil adviseren en vernieuwen en daarbij is kleurgebruik van grootbelang. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden, waarbij we bouwen op de ruim 25 jaar ervaring. Net als ieder ander commercieel bedrijf bestaan wij bij de gratie van een goed product en goede relaties. Onze klanten vertellen u graag hoeveel zorg wij aan ons topproduct en hun woonhuis, bedrijf of VVE hebben besteedt.