Zekerheidsplan

10 jaar zorgeloos genieten met het Bert van Kruistum Zekerheidsplan

Goed onderhoud van uw schilderwerk is voor de lange termijn erg belangrijk. Behalve dat uw woning er weer verzorgd uit ziet, is de beschermende functie van gedegen schilderwerk voor het houtwerk van groot belang. Wij geven u graag onderhoudsadvies, stellen desgewenst een meerjaren onderhoudsplan op maat op en zorgen ervoor dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd. 

Is het momenteel 3 of meer jaar geleden dat er schilderwerk aan uw pand is uitgevoerd? Dan is onderstaande met name interessant voor u.

Het Bert van Kruistum Zekerheidsplan biedt u de garantie dat u zich de aankomende tien jaar geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw schilderwerk. Ons Zekerheidsplan wordt op maat gemaakt. Hiermee:

 • heeft u inzicht in het onderhoudsplan voor de aankomende tien jaar
 • weet u precies welke kosten hiermee gemoeid zijn;
 • geniet u jarenlang zorgeloos van mooi schilderwerk.
   
Werkwijze

Met het Zekerheidsplan controleren wij het schilderwerk van uw huis over meerdere jaren, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij hanteren de onderstaande werkwijze, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

 1. Allereerst wordt er een deskundige analyse door ons uitgevoerd. Het uitgangspunt is een grondige inspectie van de conditie van het schilderwerk en de ondergrond. Deze analyse voeren wij kosteloos voor u uit. 
 2. Daarna ontvangt u een offerte met meerjaren onderhoudsplan. Op basis van de inspectie en uw wensen ontvangt u een duidelijke gespecificeerde offerte en een meerjaren onderhoudsplan met de momenten waarop inspectie- en onderhoudsbeurten ingepland zijn.
 3. Na de opdracht starten we met de uitvoering en gaan de schilders aan de slag met de eerste grondige onderhoudsbeurt.
 4. Na afronding van de onderhoudsbeurt ontvangt u: 
  • Een meterkastkaart, met daarop de gebruikte producten met de kleurnummers
  • Een meerjaren onderhoudsplan, met de inspecties en eventuele onderhoudsbeurten
 5. Vervolgens wordt de staat van het schilderwerk volgens het meerjaren-onderhoudsschema gecontroleerd en beoordeelt per controlemoment of er onderhoud nodig is.
   
Beste materialen gecombineerd met kennis

Uiteraard gebruiken wij alleen de beste materialen, waar onze vakmensen alle ins en outs van kennen. Dit, in combinatie met de kennis die onze schilders opbouwen door de regelmatige controle en onderhoud van uw huis, komt de kwaliteit van het geleverde werk en het resultaat op de lange termijn ten goede. 

Denkt u dat het Bert van Kruistum Zekerheidsplan iets voor u kan zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en eerste kosteloze analyse!

Neem contact op