Winterschilder 2020 - 2021

Winterschilder met korting in de winter van 2020 op 2021

De winterschilder van Bert van Kruistum schildert uw woning, appartement of gebouw in de periode 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021 met korting! De winter is bij uitstek de periode om uw bezit van binnen compleet in het nieuw te steken. Maar ook voor uw buitenschilderwerk kunt u een offerte opvragen met korting.

Neem contact op

Voordelen winterschilder 2020 - 2021

  • Winterschilderkorting van € 25,- per schilder per dag*
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit en langere levensduur van het schilderwerk
  • Certificeringen: VCA certificaat & OnderhoudNL schildersbedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte. 

Neem contact op

Winterschilder 2020 en 2021 in de regio Veenendaal

Het laten uitvoeren van schilderwerk in de winter van 2020 op 2021 is voor particulieren en VVE’s vaak interessant vanwege de korting. Zoals hierboven omschreven krijgt u korting op ons dagtarief. Wilt u weten welk tarief voor uw schilderklus precies wordt gerekend? Vraag het tarief hier aan.

Naast een lager dagtarief bent u bij schildersbedrijf Bert van Kruistum ook verzekerd van een hoge kwaliteit. Door onze kennis, ervaring en de hoogwaardige producten waarmee wij werken gaan wij uitsluitend voor meer dan een tevreden klant. Wij garanderen en leveren altijd kwaliteit van ons werk, zodat u verzekerd bent van goed advies en een lange levensduur van het schilderwerk. Wilt u weten wat onze klanten over ons vertellen?

Lees klantervaringen

Werkwijze van de winterschilder

De winterschilder schildert zowel uw binnen- als buitenschilderwerk. Naast schilderwerk kunnen wij u ook ondersteunen bij het in kaart brengen van het totale onderhoudspakket en de uitvoering daarvan. Te denken valt aan stukadoorswerk, interieurbouw, glas- en timmerwerk.
​Bij het schilderwerk adviseren wij u ook over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes die er zijn.

Het schilderen van de buitenkant van uw pand vraagt in de winter extra bescherming in verband met het weer. Het beschermen van buitenschilderwerk doen wij door middel van steigerbouw, afscherming en speciale vierseizoenen verven.

Komende winterperiode uw schilderklus plannen? Neem contact met ons op.

  • Bel 0318 51 56 69 voor een gratis afspraak aan huis
  • Of vul het contactformulier in

* De winterschilder 2020 - 2021 Premie is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen.