Werkwijze particulier

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies begint met een uitvoerige inspectie van uw woning. In onze offerte specificeren wij met behulp van detailfoto's de benodigde werkzaamheden. Op basis van de inspectie en de foto's geven wij u een gedegen verftechnisch-, kleur- of glasadvies.  Na het offertetraject, maken wij afspraken over de planning. ‘Afspraak is afspraak’ is hierbij ons belangrijkste motto. Wij streven ernaar dat u méér dan tevreden bent, over het resultaat én over de samenwerking.

Personeel

Ons personeel is ons visitekaartje. Wij hechten daarom veel waarde aan vakmanschap en klantvriendelijkheid. Dit betekent dat ons personeel representatief en correct is. Het werk wordt binnen de afgesproken periode afgerond, u heeft geen overlast van een luid schallende radio en uw woning wordt opgeruimd. Het feit dat een aantal klanten ons de sleutel van hun huis geeft en zelf op vakantie gaat terwijl wij hun huis schilderen, zegt genoeg.

Vakbekwame medewerkers zijn steeds moeilijker te vinden. Daarom hebben wij onze eigen leermeesters in dienst, zodat wij zelf onze eigen vakmensen opleiden.

Uw, en de veiligheid van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Wij dragen er daarom zorg voor dat al ons personeel, overigens net als ons bedrijf, VCA gecertificeerd is. Daarnaast neemt ons personeel deel aan diverse cursussen, bijvoorbeeld houtrot- en betonreparatie en over de producten waarmee wij werken. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen wij u het vakmanschap bieden wat we beloven.

Goed schilderwerk gaat gemiddeld zes tot zeven jaar mee, mits het goed onderhouden wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om met ons een maatwerk onderhoudsplan aan te gaan waarin wij vastleggen om jaarlijks te inspecteren of het schilderwerk van uw woning onderhoud behoeft. Noodzakelijk onderhoud wordt zo tijdig herkend en in overleg met u uitgevoerd. U bent verzekerd van vakwerk zonder dat u er geen omkijken naar heeft. Op deze manier blijft uw woning goed onderhouden, behoudt het zijn uitstraling en bespaart u onnodige kosten.

Speciaal BTW tarief

​Heeft u een huis van 2 jaar of ouder? Dan profiteert u van een speciaal BTW-tarief van 6 %. Informeer bij ons naar de voorwaarden.