Particulieren

Degelijk en betrouwbaar onderhoud

Persoonlijk advies

Uw woning is uw thuis, een belangrijk onderdeel van uw leven. Het behoud hiervan vraagt om maatwerk en persoonlijk advies. Dit doen wij graag op basis van een uitvoerige inspectie van uw woning. In onze aanbieding specificeren wij met behulp van detailfoto's ons advies over de benodigde werkzaamheden.

Graag onderbouwen wij onze aanbieding met een gedegen verftechnisch-, kleur- en/of beglazingsadvies. Na uw goedkeuring voor het mogen uitvoeren van de opdracht, maken we graag afspraken over de planning. Een realistische planning waarbij we rekening houden met externe factoren, maar met als uitgangspunt dat we alles in het werk stellen om deze te behalen. Want vanzelfsprekend streven wij ernaar dat u méér dan tevreden bent, over het resultaat én over de samenwerking.

Vraag een offerte aan

BvK betrouwbaar voor particulieren

Schilderwerk, beglazing, renovatie & onderhoud

Schilderwerk, totaalonderhoud en verduurzaming, wij zijn van alle markten thuis. Want zoals u weet komt bij het goed onderhouden van uw woning natuurlijk meer kijken dan alleen schilderwerk. Ook de staat van uw dak en dakgoten, de schoorsteen, het voegwerk van de gevels en alle kozijnen en ramen moeten regelmatig nagekeken worden. Zo werkt goed onderhoud preventief. 

Graag bekijken we samen aan de hand van een grondige inspectie welke gebreken en zwakke plekken er aan het licht komen. Een deskundig plan van aanpak voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst. 

Graag werken we middels een meerjaren onderhoudsplan wat loont om dure reparaties te voorkomen. Mocht het nu toch aan de orde zijn dat er gerenoveerd moet worden, dan kunnen we u ook daarin van dienst zijn. Vervolgens zorgen we er dan graag voor dat dit in de toekomst wordt voorkomen.

Meerjaren onderhoudsplan

Goed schilderwerk gaat gemiddeld zes tot zeven jaar mee, mits het goed onderhouden wordt. Wij bieden u de mogelijkheid om met ons een maatwerk onderhoudsplan aan te gaan waarin wij vastleggen om frequent te inspecteren of het schilderwerk van uw woning onderhoud behoeft. Noodzakelijk onderhoud wordt zo tijdig herkend en in overleg met u uitgevoerd.

Als alternatief van een onderhoudsplan voor uw schilderwerk stellen wij ook graag een breder meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op. Hierin worden dan onder andere ook het dak, de dakgoten, voegwerk van de gevels, de beglazing en kozijnen meegenomen. De inhoud en duur van een MJOP is maatwerk.

Doordat we uw wensen en uw woning kennen, weten we wat er bij uw woning past, mogelijk en noodzakelijk is. Onderhoud op basis van een door ons opgesteld MJOP biedt u de garantie dat u zich de aankomende jaren geen zorgen hoeft te maken over de staat van onderhoud van uw pand, want:

  • u heeft inzicht in het onderhoud voor de vastgestelde periode;
  • u weet precies welke kosten hiermee gemoeid zijn;
  • u geniet jarenlang zorgeloos van een goed onderhouden woning;
  • we bekijken tijdig of en hoe een tweede cyclus van het plan het beste ingericht kan worden.

U bent verzekerd van het tijdig door ons uitvoeren van vakwerk zonder dat u er omkijken naar heeft. Op deze manier blijft uw woning goed onderhouden, behoudt het zijn uitstraling en bespaart u onnodige kosten.

Overtuigd van de meerwaarde van een meerjaren onderhoudsplan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en eerste analyse!

MAAK EEN AFSPRAAK

Naast het verbeteren van de fysieke staat van uw woning, denken wij ook graag mee in het verduurzamen van uw pand. 

Verduurzaming

Lagere energiekosten en meer comfort. Het klinkt super, maar wat is zinvol? Hoe verhouden de aanschafkosten zich tot de terugverdientijd van de maatregelen en voor welke subsidies komt u in aanmerking? Samen met onze partners, bekijken we graag welke verduurzamingsmaatregelen voor uw woning het beste renderen.

Wij voorzien u graag van een eerlijk advies en plannen vervolgens graag de werkzaamheden in ter uitvoering.

neem contact met ons op

Betrouwbare medewerkers

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Wij hechten daarom veel waarde aan vakmanschap en klanttevredenheid. Dit betekent dat onze medewerkers representatief en correct zijn. Wij doen er alles aan wat binnen onze macht ligt om het werk binnen de afgesproken periode af te ronden. Wij stellen alles in het werk om overlast te voorkomen en onze middelen en materialen worden netjes opgeruimd.

Het feit dat een aantal klanten ons de sleutel van hun huis geeft en zelf op vakantie gaat terwijl wij het onderhoud aan hun woning uitvoeren, zegt genoeg. En omdat vakbekwame medewerkers steeds moeilijker te vinden zijn, leiden wij zelf onze eigen vakmensen op om zo onze kwaliteitsstandaard te behouden.

 

Veiligheid voorop

Veiligheid van u en onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Wij dragen er daarom zorg voor dat al onze medewerkers, overigens net als ons bedrijf, VCA gecertificeerd zijn. Daarnaast nemen onze medewerkers frequent deel aan diverse cursussen, bijvoorbeeld over hout- en betonreparatie en de materialen en middelen waarmee wij werken. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en kunnen wij u het vakmanschap bieden wat we beloven.

Speciaal BTW tarief

Heeft u een huis van 2 jaar of ouder? Dan profiteert u van een speciaal BTW-tarief van 9%. Informeer bij ons naar de voorwaarden.

Neem contact met ons op

Klik op het onderwerp voor meer informatie over de korting van de winterschilder. Of andere typen dienstverlening, zoals kleuradvies of behang