Spuitwerk

Spuitwerk op locatie

Wilt u op eigen locatie wanden, plafonds, deuren of kozijnen laten spuiten? Schildersbedrijf Bert van Kruistum verzorgt dit voor u. Wij komen bij u langs, met professioneel spuitmateriaal, de juiste coating en met Arbo-goedgekeurd steigermaterieel. Het voordeel van spuiten op locatie? De razendsnelle doorlooptijd en de minimale overlast. Het fraaie resultaat. En: de veelal lagere kosten. 

Goede dekking, strak resultaat

Professioneel spuitwerk biedt belangrijke voordelen ten opzichte van handmatig schilderen. Met spuitwerk brengen we de verf op in een hoge, egale laagdikte. De coating heeft een betere vloeiing en zorgt voor een goede dekking op de randen (kantendekking). Kortom: spuitwerk geeft een heel strak resultaat. In de gewenste kleuren en met de juiste bescherming.

Sneller dan handmatig schilderen

Coaten is sneller dan handmatig schilderen. Tot wel 40% sneller! Dit dankzij de snelle droogtijd van de coating (na circa 45 minuten stofdroog) en de efficiënte werkwijze. Het voordeel is duidelijk: zo min mogelijk onderbreking van uw (bedrijfs)activiteiten.