Word glaszetter!

Er staan een aantal gave projecten op de planning direct na de zomervakantie. Solliciteer snel voor de functie van glaszetter, dan ben je nog op tijd aan boord voor de uitvoering!

BvK heeft een topteam aan glaszetters

SPECIALISTISCH VAK MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Glaszetten is een bijzonder en specialistisch vak. Verdieping en ervaring opdoen met de technieken doe je vooral tijdens het werk. Ons bedrijf bied je de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen en Nederland te verduurzamen, veiliger of mooier te maken. Je werkt met praktische en professionele hulpmiddelen om het glas met zuigknappen nauwkeurig in het kozijn te plaatsen of waar nodig bijvoorbeeld een elektrische spinkraan om het zware glas een paar meters hoog te tillen!

Elke dag is anders en je komt op veel mooie plekken. Het is belangrijk dat je goed communiceert en vertrouwt op je team, zodat je samen werkt naar een mooi resultaat. Je werkt vaak lekker buiten en je moet natuurlijk wel het inzicht van een echte vakman of vakvrouw hebben. 

Zie jij ook liever geen sterretjes? Heb jij een glasheldere kijk op oplossingen? Plaats jij alles in het juiste perspectief? Dan is glaszetter bij Bert van Kruistum jouw baan!

Stuur jouw verhaal en je CV naar bart@bertvankruistum.nl
Eerst nog wat vragen? Geen probleem, bel gerust met Bart van Kruistum op 06-22939448. Hij beantwoordt ze graag.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK stimuleert glasisolatie met subsidie
  Nieuws
  10 augustus 2022
  Nieuw! Nu ook subsidie voor één isolatiemaatregel
  Per 1 januari 2023 komt 15% subsidie beschikbaar
 • BvK zomer BBQ 2022
  Nieuws
  22 juli 2022
  It's summer time
  Contact tijdens de vakantieperiode
 • BvK verwelkomt Yves
  Geheimen
  21 juli 2022
  Welkom Yves!
  Heugelijk nieuws; een gezonde zoon geboren