Wij wensen u...

...fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2022! 

We willen u heel hartelijk danken voor uw vertrouwen in ons familiebedrijf in het afgelopen jaar.
Dankzij zowel uw flexibiliteit als die van ons fantastische team heeft ons werk doorgang kunnen vinden.

BvK wenst u fijne Kerstdagen

Onze jaarlijkse Kerst familieshoot ging gepaard met warme jassen, mutsen en sjaals want isoleren is het thema van 2022. Isolatie is de beste methode om energie te besparen en wanneer u energie bespaart, hoeft het ook niet opgewekt te worden. Wij hebben daarom bewust geïnvesteerd in het verder ontwikkelen van onze dienstverlening op het gebied van (glas)isolatie.

Ook onze overige dienstverlening op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, behang en renovatie & onderhoud hebben we verder geprofessionaliseerd. Daarmee borgen wij als familiebedrijf onze kwaliteit en blijven wij ons doorontwikkelen voor de toekomst.  Zo leveren wij blijvend vakwerk met oog voor detail.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen tijdens dit bijzondere jaar en wij hopen in 2022 in goede gezondheid weer voor u klaar te staan!

PS. bent u plannen aan het maken voor het laten uitvoeren van schilderwerk, beglazing, renovatie en/of onderhoud aan uw woon- of werkplek in 2022? Kijk gerust rond op onze website voor heel veel tips en inspiratie!

Oh ja, zelf gaan wij en onze medewerkers ook genieten van de Feestdagen met onze naasten en daarom zijn we vanaf vrijdag 24 december tijdelijk niet bereikbaar. Wij hopen vanaf maandag 10 januari in goede gezondheid weer voor u klaar te staan!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen