Wij wensen u...

...fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2022! 

We willen u heel hartelijk danken voor uw vertrouwen in ons familiebedrijf in het afgelopen jaar.
Dankzij zowel uw flexibiliteit als die van ons fantastische team heeft ons werk doorgang kunnen vinden.

BvK wenst u fijne Kerstdagen

Onze jaarlijkse Kerst familieshoot ging gepaard met warme jassen, mutsen en sjaals want isoleren is het thema van 2022. Isolatie is de beste methode om energie te besparen en wanneer u energie bespaart, hoeft het ook niet opgewekt te worden. Wij hebben daarom bewust geïnvesteerd in het verder ontwikkelen van onze dienstverlening op het gebied van (glas)isolatie.

Ook onze overige dienstverlening op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, behang en renovatie & onderhoud hebben we verder geprofessionaliseerd. Daarmee borgen wij als familiebedrijf onze kwaliteit en blijven wij ons doorontwikkelen voor de toekomst.  Zo leveren wij blijvend vakwerk met oog voor detail.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen tijdens dit bijzondere jaar en wij hopen in 2022 in goede gezondheid weer voor u klaar te staan!

PS. bent u plannen aan het maken voor het laten uitvoeren van schilderwerk, beglazing, renovatie en/of onderhoud aan uw woon- of werkplek in 2022? Kijk gerust rond op onze website voor heel veel tips en inspiratie!

Oh ja, zelf gaan wij en onze medewerkers ook genieten van de Feestdagen met onze naasten en daarom zijn we vanaf vrijdag 24 december tijdelijk niet bereikbaar. Wij hopen vanaf maandag 10 januari in goede gezondheid weer voor u klaar te staan!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK legt de laatste hand aan het nieuwe bedrijfspand
  Geheimen
  27 september 2023
  Het is zover!
  We gaan verhuizen
 • Kleuren van het jaar 2024
  Nieuws
  26 september 2023
  Ze zijn bekend!
  De kleuren van het jaar 2024
 • BvK doorloopt VCA**-audit met glans
  Nieuws
  14 september 2023
  Hoera, we zijn 2 sterren
  VCA**-audit met glans doorlopen