VvE onderhoud aan de J.P.C. Leinweberstraat

Momenteel werken wij in opdracht van Zomer VvE Beheer aan de appartementencomplexen van VvE Leinweberstate. In overleg met technisch beheerder Rob Mulder zijn we tot een totaalaanpak gekomen waardoor de complexen weer een aantal jaren onderhoudsvrij zijn.

BvK voert groot onderhoud uit aan J.P.C. Leinweberstraat

De J.P.C. Leinweberstraat, genoemd naar Johan Leinweber (voormalig directeur van 'De Schup' ook wel de Sajet- en Vijfschachtfabriek D.S. van Schuppen waar de befaamde Veense Scheepjeswol vandaan kwam) is een bekende straat in Veenendaal. In 2002 zijn hier de twee Leinweberstate appartementencomplexen gebouwd.

VvE Leinweberstate heeft Zomer VvE Beheer Wageningen als beheerder in de arm en onder leiding van technisch beheerder Rob Mulder wordt het meerjaren onderhoudsplan uitgevoerd.

Onze werkzaamheden bestaan momenteel uit houtrenovatie, vervangen van de Trespa boeilijsten en het buitenschilderwerk waarbij er ook kleurwijziging plaatsvindt waardoor de complexen weer helemaal van deze tijd zijn.

Wij werken veel en graag in opdracht van VvE beheerders maar ook vaak direct met VvE's. Benieuwd naar onze specifieke aanpak voor VvE's? Klik hier.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen