Vitaliteit aan bod

het hoe en wat van vitaliteit

2024 staat voor de deur en hoewel het jaarthema nog op de tekentafel ligt, is de kans groot dat vitaliteit een hoofdrol gaat spelen. Is het een modewoord? Misschien. Maar het belang ervan is onmiskenbaar.

BvK legt middels vitaliteit de maatstaven voor werkgeluk

samen omarmen we vitaliteit

Om vitaliteit de aandacht te geven die het verdient, trappen we na een welverdiend kerstreces af met een workshop ontwikkeld door onze branchevereniging OnderhoudNL. Onder leiding van Chi-Ling Chu verkennen we samen het begrip vitaliteit op zowel persoonlijk als bedrijfsmatig vlak. Een leuke en luchtige introductie waarin we gezamenlijk de betekenis en toegevoegde waarde van vitaliteit ontdekken.

We duiken dieper in het begrip vitaliteit, de essentie ervan, persoonlijk welzijn en het belang van bewustwording. Met een interactieve kennistest en enkele bewegingsoefeningen maken we deze workshop dynamisch en inspirerend.

En er is meer! Een maand later staat een Quick Scan 'Organisatie in Balans' op de agenda. Een brainstormsessie met een diverse groep medewerkers om de behoeften binnen ons familiebedrijf met betrekking tot de vitaliteit van ons team in kaart te brengen.

Het mooie van de Quick Scan is dat het direct resulteert in een concreet plan. Een plan bedacht door onze eigen medewerkers, waardoor het de beste kans van slagen heeft om persoonlijke en teamgerichte vitaliteitsdoelen te behalen.

Benieuwd naar onze ervaringen en wat dit alles ons mooie bedrijf oplevert? We houden jullie op de hoogte! Voor nu al meer weten? Aarzel niet om contact met ons of Chi-Ling Chu op te nemen via 088-0188 155. We delen graag meer!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK informeert over zonwerende beglazing
  Nieuws
  22 februari 2024
  Alles over glas
  Deze keer: zonwerende beglazing
 • BvK upgrade studentenhuisvesting van woningcorporatie Idealis in Wageningen
  Verhalen
  14 februari 2024
  Weer inspirerende ruimtes
  Zodat het voelt als thuiskomen
 • BvK neemt deel aan een shoot voor Het ANP om veilig glaszetten in beeld te brengen.
  Nieuws
  9 februari 2024
  Beeldmateriaal voor Het ANP
  Het vak glaszetten in beeld gebracht