Verhoogde subsidiebedragen

Goed nieuws voor het nieuwe jaar: de ISDE subsidie voor isolatieglas wordt flink verhoogd per 2022. Het subsidiebedrag op HR++glas wordt verhoogd van 35 naar 53 euro en op Triple Glas van 100 naar 150 euro. Ook komen er meer projecten in aanmerking aangezien het minimum aantal vierkante meters is verlaagd van 10 naar 8. 

Met de huidige hoge energiekosten is gesubsidieerd investeren in verduurzaming en lastenverlaging juist nu een aangename optie!

> VRAAG EEN OFFERTE AAN

BvK attendeert op verhoogde subsidiebedragen

Subsidie? Waar te beginnen?

Nederland telt duizenden regionale en landelijke subsidies met miljoenen in kas voor investeringen in duurzaamheid en milieu. Vind daar maar eens de juiste subsidie tussen. Geen paniek; wij hebben het een en ander al voor u uitgezocht en adviseren u graag over subsidiemogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Vooral op het gebied van isolatieglas, HR++glas en Triple glas, weten wij u te vertellen hoe en wanneer u aanmerking komt.

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

De verhoogde subsidiebedragen in de ISDE gelden alleen voor woningeigenaren. Om de verduurzaming in 2022 verder te stimuleren is er voor investeringen in isolatiemaatregelen, warmtepompen, zonneboilers en warmtenetaansluitingen in de ISDE € 228 miljoen beschikbaar.

Dat is een mooi bedrag en uiteraard zijn er aantal voorwaarden aan verbonden. Het hogere subsidiebedrag in de ISDE geldt alleen voor isolatiemaatregelen die na 31 december 2021 zijn uitgevoerd of aangebracht. Op 4 januari gaan de wijzigingen in werking en vanaf 24 januari is de ISDE met de verhoogde subsidiebedragen aan te vragen.

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor VVE's 

Ook Vereniging van Eigenaren (VVE's) kunnen voor subsidie op isolatie in aanmerking komen. U kunt terecht bij de SEEH. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u op weg naar de aanvraag. 

Wacht niet langer en neem de stap om uw woning te verduurzamen. Met isolatieglas zit u er direct warmpjes en voornamelijk een stuk voordeliger bij!

> VRAAG EEN OFFERTE AAN

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen