Van aspirant naar lid

Als aspirant VGO-lid sloegen wij direct aan op de volgende zin in de nieuwsbrief: Vanaf 1 januari 2022 geldt de nieuwe competentiescan voor het VGO-keur.

Afgelopen april werd de nieuwe Leidraad Resultaatgericht Samenwerken ingevoerd waarop het VGO-keur (certificaat vastgoedonderhoud) is gebaseerd. Hét moment voor Stichting VGO om o.a. het onderdeel competentiescan - ingezet als toetsing van kennis en organisatievermogen - binnen de erkenningsregeling te vernieuwen. Zo sluit de competentiescan namelijk weer helemaal aan bij de nieuwe leidraad RGS.

De leidraad geeft ons het juiste handvat om volgens de RGS methode te werken. Hiermee adviseren we de vastgoedeigenaar over de meest optimale oplossing. Vervolgens voeren we samen met alle betrokken ketenpartners de werkzaamheden uit aan de hand van de samen vastgestelde prestatieafspraken. Het behalen van het VGO-keur garandeert dat wij Resultaatgericht Samenwerken in alle facetten beheersen, een financieel stabiele partner zijn en gewaardeerd worden door opdrachtgevers en medewerkers.

Daarom maken wij ons graag op om volgens de laatste standaarden door KIWA ge-audit te worden en het VGO-keur te mogen verkrijgen. Ter ondersteuning woonden wij gisteren een van de jaarlijkse VGO-keur regiobijeenkomsten bij. Een inspirerende en interactieve sessie met vakgenoten waarin we volledig bijgepraat zijn over VGO, het keurmerk en de aanpassingen in de competentiescan.

Volg ons op weg naar het behalen van het VGO-keur!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK genomineerd voor beste leerbedrijf 2021!
  Nieuws
  3 december 2021
  Nominatie Beste Leerbedrijf 2021
  Vereerd met deze nominatie brengen wij onze leerlingen graag dagelijks naar een hoger niveau!
 • BvK relatiegeschenk 2021
  Geheimen
  15 november 2021
  Sneak preview!
  Een kijkje achter de schermen bij de shoot van onze kerstkaart
 • BvK vakwerk voor uw monumentale kerk
  Verhalen
  8 november 2021
  Vakwerk voor uw kerk
  Zo blijft ook uw monumentale kerk een gebouw van waarde!