Vakantiewerk op school

Stille of vrije periode? Benut deze door onderhoud uit te laten voeren! Het klinkt vanzelfsprekend maar in de waan van de dag en de drukte van het afronden van werkzaamheden voor een vakantieperiode, wordt het inplannen hiervan toch vaak vergeten. 

Bijkomend voordeel is dat we uw reguliere werkzaamheden niet verstoren. Schilderwerk, beglazing, (hout)renovatie en overige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren het graag in samenwerking met onze ketenpartners uit.

BvK vakantiewerk op school

Afgelopen zomer was het veel grijs en de gemiddelde temperatuur deed niet erg zomers aan. Gelukkig hebben we enkele droge dagen gekend waarop we het buitenschilderwerk voor diverse scholen hebben mogen uitvoeren.

Op de mindere dagen is het binnenwerk bij diverse instellingen aangepakt. Zo benutten we deze stille vakantieperiode om het werk zonder disruptie van de dagelijkse gang van zaken uit te voeren. Medewerkers starten na de vakantie daardoor in een frisse, onderhouden werkomgeving.

Zo werken we voor veel (onderwijs)instellingen in de stille (vakantie)periodes. Naast het voordeel dat we de reguliere werkzaamheden van de betreffende klant dan niet verstoren is het ook een wenselijk moment om gedegen onderhoud uit te voeren. Schilderwerk, beglazing, (hout)renovatie en overige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren het graag in samenwerking met onze ketenpartners uit.

Meer informatie over de mogelijkheden en de ervaringen van anderen? Neem gerust contact met ons op.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK tijd voor de Winterschilder®
  Nieuws
  18 oktober 2021
  De Winterschilder®
  Het is weer tijd voor de Winterschilder®, voor binnen en buiten!
 • BvK familiebedrijf met waarden
  Geheimen
  12 oktober 2021
  Het belang van familiewaarden
  Het fundament van ons familiebedrijf
 • BvK op weg naar VGO-keur adhv leidraad RGS
  Nieuws
  30 september 2021
  Van aspirant naar lid
  Het behalen van het VGO-keur garandeert dat wij RGS beheersen