Telefonische bereikbaarheid

Contact

We hebben gemerkt dat u liever wat eerder in de ochtend contact met ons zoekt. Geen probleem, we passen ons graag aan. Daarom zijn we vanaf 1 december al vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar. 
Mocht u ons toch mislopen, laat dan svp een bericht achter dan nemen we de volgende werkdag direct contact met u op. Mailen kan natuurlijk altijd of vul ons contactformulier in!

BvK_goed_bereikbaar_contact

Persoonlijk contact

Het liefste hebben we persoonlijk contact en staan we dag en nacht voor u klaar. Dat is helaas niet realistisch, maar we hopen dat u het wel zo ervaart. Zowel al onze veertig medewerkers in de buitendienst onder leiding van Johan en Bart, als onze kantoormedewerkers werken er hard aan om u een feilloze dienstverlening te laten ervaren.

Wist u trouwens dat wanneer u ons belt, u de meeste kans hebt om Ellen of Saskia aan de telefoon te krijgen? Zij helpen u graag op weg!

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat Bart of Johan op kantoor zijn en u te woord staan. Ook dan bent u verzekerd van een vakkundig antwoord.

En ja, waar gehakt wordt, vallen spaanders. Mocht dat nu het geval zijn, laat het ons dan vooral weten. We lossen het graag op!

En of u nou een vraag hebt, wilt vertellen hoe blij u bent met uw nieuwe isolerende beglazing of dat u uw ogen niet van uw prachtige nieuwe behang af kunt houden? Wij horen het graag!

> laat het ons weten

Oh ja, het duurt nog even maar nu we het toch over bereikbaarheid hebben: zelf gaan wij en onze medewerkers ook genieten van de feestdagen met onze naasten en daarom zijn we vanaf vrijdag 23 december tijdelijk niet telefonisch bereikbaar. Wij hopen vanaf maandag 9 januari in goede gezondheid weer voor u klaar te staan!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK gaat het mooie weer tegemoet, lekker weer naar buiten
  Verhalen
  17 April 2024
  Volop in beweging
  We hebben niet stil gezeten de afgelopen weken
 • BvK viert Nationale Schildersdag 2024
  Verhalen
  3 April 2024
  Al onze vakmensen extra in het zonnetje
  op Nationale Schildersdag 2024
 • BvK doet mee aan de Bewust Veilig-dag 2024
  Nieuws
  27 maart 2024
  Bewust Veilig-dag 2024
  Veiligheid versterkt als je samenwerkt!