Telefonische bereikbaarheid

Contact

We hebben gemerkt dat u liever wat eerder in de ochtend contact met ons zoekt. Geen probleem, we passen ons graag aan. Daarom zijn we vanaf 1 december al vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar. 
Mocht u ons toch mislopen, laat dan svp een bericht achter dan nemen we de volgende werkdag direct contact met u op. Mailen kan natuurlijk altijd of vul ons contactformulier in!

BvK_goed_bereikbaar_contact

Persoonlijk contact

Het liefste hebben we persoonlijk contact en staan we dag en nacht voor u klaar. Dat is helaas niet realistisch, maar we hopen dat u het wel zo ervaart. Zowel al onze veertig medewerkers in de buitendienst onder leiding van Johan en Bart, als onze kantoormedewerkers werken er hard aan om u een feilloze dienstverlening te laten ervaren.

Wist u trouwens dat wanneer u ons belt, u de meeste kans hebt om Ellen of Saskia aan de telefoon te krijgen? Zij helpen u graag op weg!

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat Bart of Johan op kantoor zijn en u te woord staan. Ook dan bent u verzekerd van een vakkundig antwoord.

En ja, waar gehakt wordt, vallen spaanders. Mocht dat nu het geval zijn, laat het ons dan vooral weten. We lossen het graag op!

En of u nou een vraag hebt, wilt vertellen hoe blij u bent met uw nieuwe isolerende beglazing of dat u uw ogen niet van uw prachtige nieuwe behang af kunt houden? Wij horen het graag!

> laat het ons weten

Oh ja, het duurt nog even maar nu we het toch over bereikbaarheid hebben: zelf gaan wij en onze medewerkers ook genieten van de feestdagen met onze naasten en daarom zijn we vanaf vrijdag 23 december tijdelijk niet telefonisch bereikbaar. Wij hopen vanaf maandag 9 januari in goede gezondheid weer voor u klaar te staan!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK schilder is een kansrijk beroep
  Nieuws
  25 januari 2023
  Schildersberoep staat niet voor niets
  weer in de top 45 van meest kansrijke banen in 2023
 • BvK hoge isolatiewaarde -> condens aan de buitenzijde
  Geheimen
  12 januari 2023
  Dit is de tijd van het jaar
  dat het vaker voorkomt
 • BvK klaar voor 2023, glasisolatie ook voor u?
  Nieuws
  9 januari 2023
  Klaar voor 2023
  Wij helpen u graag op weg met uw plannen