Samen sterk in 2022!

Wij hopen dat u goede feestdagen heeft gehad en wensen u graag alle goeds voor 2022. Een spiksplinternieuw jaar ligt voor ons, en wat hopen we op een beter jaar. Wij kijken er in ieder geval vol goede moed naar uit en staan klaar voor vele nieuwe projecten. 

BvK toast op een nieuwjaar vol mooie kansen

Heden en toekomst

We kijken dankbaar terug op het afgelopen jaar. Blijvend hebben wij geïnvesteerd in een vakkundig team met professionele en veilige materialen. Daarnaast zijn onze certificeringen weer met een jaar verlengd. Zo hopen wij ook dit jaar weer voor u klaar te staan om blijvend met oog voor detail de werkzaamheden uit te voeren.

Denk aan de Winterschilder

Ook gedurende de winterschilderperiode staat ons team voor u klaar. De winterschilderkorting is namelijk nog tot eind maart 2022 van kracht. Op onze vernieuwde website kunt u zien hoe wij als familiebedrijf onze dienstverlening op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, behang en renovatie & onderhoud inrichten.

Uw partner voor glasisolatie 

Afgelopen jaar hebben wij ons verder ontwikkeld op het gebied van (glas)isolatie. Met onze kennis, materialen en vakmensen zijn wij voornamelijk voor alle soorten beglazing uw vakvolwassen partner. Wij zorgen graag voor een goed geïsoleerd huis of werkplek. Zo vermijdt u hoge stookkosten en zit u er comfortabel bij!

Wij wensen u alle gezondheid voor het nieuwe jaar en kijken vol enthousiasme uit naar wederom een prettige samenwerking. Alleen samen maken we een succes van 2022!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK legt de laatste hand aan het nieuwe bedrijfspand
  Geheimen
  27 september 2023
  Het is zover!
  We gaan verhuizen
 • Kleuren van het jaar 2024
  Nieuws
  26 september 2023
  Ze zijn bekend!
  De kleuren van het jaar 2024
 • BvK doorloopt VCA**-audit met glans
  Nieuws
  14 september 2023
  Hoera, we zijn 2 sterren
  VCA**-audit met glans doorlopen