Samen sterk in 2022!

Wij hopen dat u goede feestdagen heeft gehad en wensen u graag alle goeds voor 2022. Een spiksplinternieuw jaar ligt voor ons, en wat hopen we op een beter jaar. Wij kijken er in ieder geval vol goede moed naar uit en staan klaar voor vele nieuwe projecten. 

BvK toast op een nieuwjaar vol mooie kansen

Heden en toekomst

We kijken dankbaar terug op het afgelopen jaar. Blijvend hebben wij geïnvesteerd in een vakkundig team met professionele en veilige materialen. Daarnaast zijn onze certificeringen weer met een jaar verlengd. Zo hopen wij ook dit jaar weer voor u klaar te staan om blijvend met oog voor detail de werkzaamheden uit te voeren.

Denk aan de Winterschilder

Ook gedurende de winterschilderperiode staat ons team voor u klaar. De winterschilderkorting is namelijk nog tot eind maart 2022 van kracht. Op onze vernieuwde website kunt u zien hoe wij als familiebedrijf onze dienstverlening op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, behang en renovatie & onderhoud inrichten.

Uw partner voor glasisolatie 

Afgelopen jaar hebben wij ons verder ontwikkeld op het gebied van (glas)isolatie. Met onze kennis, materialen en vakmensen zijn wij voornamelijk voor alle soorten beglazing uw vakvolwassen partner. Wij zorgen graag voor een goed geïsoleerd huis of werkplek. Zo vermijdt u hoge stookkosten en zit u er comfortabel bij!

Wij wensen u alle gezondheid voor het nieuwe jaar en kijken vol enthousiasme uit naar wederom een prettige samenwerking. Alleen samen maken we een succes van 2022!

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen