Renovatie op maat

Planmatig onderhoud

Het ondernemingsplan van Rhenam Wonen ‘(t)huis in de buurt’ staat voor het zorgdragen voor voldoende passende woningen en bovenal voor het aanbieden van woningen die als een ‘thuis’ voelen. Om dit aan de Lijsterberg in Rhenen te behouden is er grondig onderhoud uitgevoerd.

Bijna 50 woningen ondergingen hier een uitgebreid programma waarbij het buitenschilderwerk, de galerijen en de balkons onder handen genomen werd.

BvK grootschalig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen

SAMENWERKING MET ONZE KETENPARTNERS

Om deze onderhoudsinvestering zo effectief en duurzaam mogelijk in te richten, hebben wij in samenwerking met Rhenam Wonen en onze ketenpartners een plan van aanpak opgesteld. De werkzaamheden werden in de periode van half augustus tot en met november 2022 uitgevoerd, waarbij op een efficiënte, overlastbeperkende, bewonersvriendelijke en duurzame manier werd gewerkt. 

Grootschalig onderhoud

Welke werkzaamheden zijn er uitgevoerd? Betonherstel, houtrenovatie, vervangen van de brugvoegen op de galerijen, de balkons werden voorzien van nieuwe vloercoating en het volledige buitenschilderwerk is uitgevoerd. Zo kunnen de bewoners voorlopig weer genieten van een goed onderhouden, veilige woning.

Om een beeld te schetsen van het resultaat hieronder een aantal voor en na foto's. 


 

Kortom, deze renovatie op maat brengt veel woongenot en tevreden bewoners! Meer weten over hoe we samenwerken met woningcorporaties? Lees er hier alles over.

Meer weten over Resultaatgericht Samenwerken en of dit ook voor u de oplossing biedt? 

> Alles over RGS

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK schilder is een kansrijk beroep
  Nieuws
  25 januari 2023
  Schildersberoep staat niet voor niets
  weer in de top 45 van meest kansrijke banen in 2023
 • BvK hoge isolatiewaarde -> condens aan de buitenzijde
  Geheimen
  12 januari 2023
  Dit is de tijd van het jaar
  dat het vaker voorkomt
 • BvK klaar voor 2023, glasisolatie ook voor u?
  Nieuws
  9 januari 2023
  Klaar voor 2023
  Wij helpen u graag op weg met uw plannen