Kleuren van het jaar 2022

Even over de kleurtrends 2022, want wij blijven graag bij de tijd. Het brengt ons inspiratie om u volgens de laatste trends een passend kleuradvies te geven.

De verfkleuren 2022 gaan over een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest en die een nieuw begin uitstraalt. En een elegante, geaarde, veelzijdige kleur die staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Flexa kleur van het jaar 2022, bright skies

Flexa kiest als modekleur 2022 voor Bright Skies. Een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Een tint die woon- en werkomgevingen levendiger en opener maakt. Een luchtige en optimistische tint die een nieuw begin uitstraalt.

Sigma en Histor kiezen voor Olive Sprig als een van de kleur trends 2022. Naar eigen zeggen een elegante, geaarde, veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. De kleur staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Zit er een kleur voor u bij? Wij adviseren u graag over de modekleuren winter 2022! Maak een afspraak voor kleuradvies via 0318-515669 of mail naar ellen@bertvankruistum.nl

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen