Kleuren van het jaar 2022

Even over de kleurtrends 2022, want wij blijven graag bij de tijd. Het brengt ons inspiratie om u volgens de laatste trends een passend kleuradvies te geven.

De verfkleuren 2022 gaan over een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest en die een nieuw begin uitstraalt. En een elegante, geaarde, veelzijdige kleur die staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Flexa kleur van het jaar 2022, bright skies

Flexa kiest als modekleur 2022 voor Bright Skies. Een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Een tint die woon- en werkomgevingen levendiger en opener maakt. Een luchtige en optimistische tint die een nieuw begin uitstraalt.

Sigma en Histor kiezen voor Olive Sprig als een van de kleur trends 2022. Naar eigen zeggen een elegante, geaarde, veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. De kleur staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Zit er een kleur voor u bij? Wij adviseren u graag over de modekleuren winter 2022! Maak een afspraak voor kleuradvies via 0318-515669 of mail naar ellen@bertvankruistum.nl

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK genomineerd voor beste leerbedrijf 2021!
  Nieuws
  3 december 2021
  Nominatie Beste Leerbedrijf 2021
  Vereerd met deze nominatie brengen wij onze leerlingen graag dagelijks naar een hoger niveau!
 • BvK relatiegeschenk 2021
  Geheimen
  15 november 2021
  Sneak preview!
  Een kijkje achter de schermen bij de shoot van onze kerstkaart
 • BvK vakwerk voor uw monumentale kerk
  Verhalen
  8 november 2021
  Vakwerk voor uw kerk
  Zo blijft ook uw monumentale kerk een gebouw van waarde!