Kleuren van het jaar 2022

Even over de kleurtrends 2022, want wij blijven graag bij de tijd. Het brengt ons inspiratie om u volgens de laatste trends een passend kleuradvies te geven.

De verfkleuren 2022 gaan over een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest en die een nieuw begin uitstraalt. En een elegante, geaarde, veelzijdige kleur die staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Flexa kleur van het jaar 2022, bright skies

Flexa kiest als modekleur 2022 voor Bright Skies. Een levendige, optimistische kleur die goed is voor de geest. Een tint die woon- en werkomgevingen levendiger en opener maakt. Een luchtige en optimistische tint die een nieuw begin uitstraalt.

Sigma en Histor kiezen voor Olive Sprig als een van de kleur trends 2022. Naar eigen zeggen een elegante, geaarde, veelzijdige en zeer aanpasbare grijsgroene kleur. De kleur staat voor nieuwe groei in een wereld na de pandemie en bootst de veerkracht van de natuur na.

Zit er een kleur voor u bij? Wij adviseren u graag over de modekleuren winter 2022! Maak een afspraak voor kleuradvies via 0318-515669 of mail naar ellen@bertvankruistum.nl

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK zet veiligheid voorop! VCA hercertificering
  Verhalen
  15 April 2022
  Veiligheid voorop
  NEN keuringen in voorbereiding op onze VCA hercertificering
 • BvK genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2021
  Nieuws
  13 April 2022
  Winnaar Beste Leerbedrijf 2021 bekend
  Wij vonden de nominatie al een eer, de terechte winnaar is nu bekend...
 • BvK Schilders bedankt op Nationale Schildersdag
  Verhalen
  7 April 2022
  Nationale Schildersdag
  Alle schilders bedankt voor jullie inzet en fraai en professioneel vakwerk!