Grootschalig onderhoud aan de Lijsterberg

Het ondernemingsplan van Rhenam Wonen ‘(t)huis in de buurt’ staat voor het zorgdragen voor voldoende passende woningen en bovenal voor het aanbieden van woningen die als een ‘thuis’ voelen. Om dit aan de Lijsterberg in Rhenen te behouden wordt er grondig onderhoud uitgevoerd.

Bijna 50 woningen ondergaan hier een uitgebreid programma waarbij het buitenschilderwerk, de galerijen en de balkons onder handen genomen worden.

BvK voert grondig onderhoud uit aan Lijsterberg in Rhenen

Samenwerking met onze ketenpartners

Om deze onderhoudsinvestering zo effectief en duurzaam mogelijk in te richten, hebben wij in samenwerking met onze ketenpartners een plan van aanpak opgesteld. De werkzaamheden worden in de periode van half augustus tot en met november 2022 uitgevoerd, waarbij op een efficiënte, overlastbeperkende, bewonersvriendelijke en duurzame manier gewerkt wordt. 

Grootschalig onderhoud

Wat wordt er precies gedaan? Betonherstel, houtrenovatie, vervangen van de brugvoegen op de galerijen, waslijnen ed. worden verwijderd, de balkons worden voorzien van nieuwe vloercoating en het volledige buitenschilderwerk wordt uitgevoerd. Zo kunnen de bewoners voorlopig weer genieten van een goed onderhouden, veilige woning.

Meer weten over hoe we samenwerken met woningcorporaties? Lees er hier alles over.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK legt de laatste hand aan het nieuwe bedrijfspand
  Geheimen
  27 september 2023
  Het is zover!
  We gaan verhuizen
 • Kleuren van het jaar 2024
  Nieuws
  26 september 2023
  Ze zijn bekend!
  De kleuren van het jaar 2024
 • BvK doorloopt VCA**-audit met glans
  Nieuws
  14 september 2023
  Hoera, we zijn 2 sterren
  VCA**-audit met glans doorlopen