Grootschalig onderhoud aan de Lijsterberg

Het ondernemingsplan van Rhenam Wonen ‘(t)huis in de buurt’ staat voor het zorgdragen voor voldoende passende woningen en bovenal voor het aanbieden van woningen die als een ‘thuis’ voelen. Om dit aan de Lijsterberg in Rhenen te behouden wordt er grondig onderhoud uitgevoerd.

Bijna 50 woningen ondergaan hier een uitgebreid programma waarbij het buitenschilderwerk, de galerijen en de balkons onder handen genomen worden.

BvK voert grondig onderhoud uit aan Lijsterberg in Rhenen

Samenwerking met onze ketenpartners

Om deze onderhoudsinvestering zo effectief en duurzaam mogelijk in te richten, hebben wij in samenwerking met onze ketenpartners een plan van aanpak opgesteld. De werkzaamheden worden in de periode van half augustus tot en met november 2022 uitgevoerd, waarbij op een efficiënte, overlastbeperkende, bewonersvriendelijke en duurzame manier gewerkt wordt. 

Grootschalig onderhoud

Wat wordt er precies gedaan? Betonherstel, houtrenovatie, vervangen van de brugvoegen op de galerijen, waslijnen ed. worden verwijderd, de balkons worden voorzien van nieuwe vloercoating en het volledige buitenschilderwerk wordt uitgevoerd. Zo kunnen de bewoners voorlopig weer genieten van een goed onderhouden, veilige woning.

Meer weten over hoe we samenwerken met woningcorporaties? Lees er hier alles over.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK telefonisch bereikbaar
  Nieuws
  1 december 2022
  Graag bereikbaar
  Voortaan vanaf 8.30u telefonisch bereikbaar
 • BvK ook de winterschilder voor uw bedrijfspand
  Nieuws
  28 november 2022
  Juist in de winter
  Ook De Winterschilder® voor uw bedrijfspand
 • BvK renovatie balkons aan complex Lijsterberg in Rhenen
  Verhalen
  22 november 2022
  Renovatie op maat
  Meer woongenot voor tevreden bewoners