Glaszetten - ontmoet ons topteam

Kijk ze stralen, onze vakmannen! In teams van 2 werken onze glaszetters aan mooie projecten. Glaszetten is een tof vak. Van een ruit vervangen in een woonhuis tot het volledig verduurzamen van kantoorpanden, niets is ze te gek!

BvK glaszetter een beroep met toekomst

Werk met toekomst

Glas heeft toffe toepassingen. Een wereld zonder glas is ondenkbaar en beglazing zal altijd een toepassing blijven in de bouw, in welke vorm dan ook. Denk aan isolatieglas waarmee je helpt Nederland te verduurzamen. Of werk aan veiligheid met brandwerend of inbraakwerend glas. Luidruchtige buren? Denk dan aan akoestisch glas. Daarnaast is glas ook gewoon fijn vanwege het licht wat het doorlaat. Denk aan gebruik in (sport)scholen, kantoorpanden of overheidsgebouwen.

Werken als glaszetter

Jouw dag start met het doorlopen van de planning en vervolgens ga je aan de slag op locatie. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende soorten glas plaatsen, het bedenken van oplossingen en het adviseren en meedenken met de klant. Soms als de klant schade heeft, dan ben jij er om dit te herstellen. Dit alles doe je in dit team met hardwerkende en leuke collega's.

Specialistisch vak met doorgroeimogelijkheden

Glaszetten is een bijzonder en specialistisch vak. De technieken leer je vooral tijdens het werk. Ons bedrijf bied je de mogelijkheid om het vak te leren. Het is jouw taak om de gebouwen in Nederland te verduurzamen, veiliger of mooier te maken. Je werkt met praktische en professionele hulpmiddelen om het glas met zuigknappen nauwkeurig in het kozijn te plaatsen of wat denk je van een elektrische spinkraan om het zware glas een paar meters hoog te tillen!

Elke dag is anders en je komt op veel mooie plekken. Het is belangrijk dat je goed communiceert en vertrouwt op je team, zodat je samen werkt naar een mooi resultaat. Je werkt vaak lekker buiten en je moet natuurlijk wel het inzicht van een echte vakman of vakvrouw hebben. Nog niet zo veel ervaring? Dan helpen we je daarin graag op weg. Denk je na een tijdje meer verantwoordelijkheid aan te kunnen? Dan bekijken we graag de mogelijkheden om door te groeien naar voorman of teamleider.

Wil jij ook een baan met toekomst? Word glaszetter bij ons! 
Bel of mail Saskia (ook wel onze 'Sas van het glas') via 0318-515669 of saskia@bertvankruistum.nl of klik hier voor meer info.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen