Founding Partner Mercy Ships Network

The Mercy Ships Network is een landelijk netwerk van enthousiaste ondernemers die betrokken zijn bij het werk van Mercy Ships. Samen zetten wij ons in voor het werk en de projecten van Mercy Ships en ondersteunen de missie en visie.

BvK trotse founding partner van Mercy Ships Network

We zijn super trots dat we als Founding Partner deel uit mogen maken van het vorig jaar opgerichte Mercy Ships Network. Om dit partnership te bestendigen ontvingen wij vanmorgen deze mooie plaquette uit handen van Arend Flier, medeoprichter van dit landelijke bedrijvennetwerk.
 
Mercy Ships Network ondersteunt het zo belangrijke werk van Mercy Ships om hoop en genezing te brengen naar de allerarmsten in deze wereld. Het netwerk heeft inmiddels al bijna 100 prachtige bedrijven mogen inschrijven! Zo versterken we elkaar en Mercy Ships Holland.

Oprichting Network

Tijdens het kick-off event afgelopen jaar, lichtten de initiatiefnemers hun plannen voor de komende tijd toe. Een groot aantal ondernemers besloot de lidmaatschapsovereenkomst ter plekke te ondertekenen en werd daarmee founding partner van The Mercy Ships Network. Een mooi resultaat, waarmee meteen een ziekenhuisbed werd gesponsord voor het nieuwe ziekenhuisschip van Mercy Ships, de Global Mercy. In totaal hebben zich toen meer dan 30 ondernemers bij de businessclub aangesloten en ondertussen zijn het er dus al bijna meer dan 100.

Hiermee voldoet het netwerk direct aan het doel waarvoor het is opgericht: het concreet ondersteunen van projecten van Mercy Ships met middelen, mensen en kennis. Jaarlijks worden er diverse activiteiten en netwerkbijeenkomsten georganiseerd met interessante sprekers.

Ook partner worden?

Vanzelfsprekend staat het netwerk open voor nieuwe leden. Dus ben je ondernemer, en wil je samen bouwen aan de droom om medische zorg voor ieder mens mogelijk te maken? Sluit je aan bij The Mercy Ships Network! Klik hier en ontdek de mogelijkheden.

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK over verduurzaming in de regio
  Verhalen
  28 september 2022
  Over verduurzaming in de regio
  Op RTV Utrecht Radio M in het programma Aan Tafel!
 • BvK voert planmatig onderhoud uit voor Plavei
  Nieuws
  19 september 2022
  Werk aan de woning! bij Plavei
  Planmatig onderhoud ondersteunt het toekomstplan
 • BvK voert grootschalig onderhoud uit op de Lijsterberg in Rhenen
  Nieuws
  5 september 2022
  Op weg naar meer woongenot
  Planmatig onderhoud in opdracht van Rhenam Wonen