De Winterschilder® - ook voor uw bedrijfspand

Onderhoud aan uw pand in de winter met korting door De Winterschilder® laten uitvoeren? De Winterschilder® van Bert van Kruistum voert al het binnenschilderwerk en overdekt buitenschilderwerk in de periode 1 november 2022 tot en met 31 maart 2023 met korting uit!

Benieuwd naar de winterschildermogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakte offerte. Wanneer we dan toch bij u zijn, bekijken en bespreken we ook graag de overige mogelijkheden op het gebied van verduurzamen en onderhoud. U ontvangt vervolgens onze aanbieding waarbij de winterschilderkorting op ons dagtarief direct inzichtelijk is.

BvK De Winterschilder ook voor uw bedrijfspand

Juist in de winter

Onderhoudswerk... daar denkt men vaak in het voorjaar en de zomer aan. Maar waarom niet juist in de winter? Vooral binnen en onder de juiste omstandigheden, met de juiste materialen en voldoende afscherming kan onze vakman ook buiten aan het werk. Uw pand behoudt zijn waarde dankzij onderhoud.

Want natuurlijk wilt u uw pand in goede conditie houden. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter de isolatie en het verfsysteem, hoe beter uw pand beschermd is tegen allerlei (weers)invloeden. Bovendien bespaart meerjarig onderhoud kosten.

Omdat het onderhoud aan uw pand periodiek terugkomt, bieden wij graag een meerjarenonderhoudsplan aan. Dit is een plan met onderhoudsafspraken waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig door ons uitgevoerd worden. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten en hebt u budgetzekerheid voor de lange termijn. Bovendien bieden wij één aanspreekpunt voor al het onderhoud: dat scheelt tijd en geld. Kortom, geen verrassingen, zowel bouwkundig als financieel.

Benieuwd naar de winterschildermogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakte offerte.

> Offerte aanvragen 

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK informeert over zonwerende beglazing
  Nieuws
  22 februari 2024
  Alles over glas
  Deze keer: zonwerende beglazing
 • BvK upgrade studentenhuisvesting van woningcorporatie Idealis in Wageningen
  Verhalen
  14 februari 2024
  Weer inspirerende ruimtes
  Zodat het voelt als thuiskomen
 • BvK neemt deel aan een shoot voor Het ANP om veilig glaszetten in beeld te brengen.
  Nieuws
  9 februari 2024
  Beeldmateriaal voor Het ANP
  Het vak glaszetten in beeld gebracht