Bewonderwoning!

Zo nu en dan mogen we samenwerken aan ongekende projecten. Fantastisch dat we de kans kregen om het binnen- en buitenschilderwerk van deze nieuwbouw villa in het midden van het land te mogen uitvoeren. Ontworpen door EVE architecten en gebouwd door aannemersbedrijf Legemaat van Elst met een verbluffend resultaat. Kijkt u met ons mee...

BvK verzorgt binnen- en buitenschilderwerk bij verbluffende villa

Werken aan deze bewonderwoning

Wat een prachtkans! Het spraakmakende ontwerp door EVE architecten en het interieurplan uit de hand van Pieter Laureys combineerde tot de stijl Hotel Chique. Met de signatuur van exclusief maatwerk door Legemaat van Elst was het een eer om het binnen- en buitenschilderwerk en de wandafwerking te mogen verzorgen.

Ontwerp op het zuiden

Het ontwerp kent een relatief smalle voorgevel, hierdoor wordt er zicht in de diepte ontwikkelt. Alle woonfuncties bevinden zich achter elkaar en zijn allen op het zuiden gericht. Mede door deze diepte ontstaan er strakke lijnen in de architectuur. Dit vraagt wel om het juiste materiaalgebruik om onderhoudsvriendelijkheid te bereiken.

Voor de buitengevels is hierom gekozen voor StoColor Lotusan® G. Dit heeft een natuurlijk zelfreinigingseffect voor een langdurig nette gevel. De revolutionaire Lotus-Effect® Technology werkt op dezelfde manier als het lotusblad. Door de combinatie van een waterafstotend oppervlak en een speciale microstructuur kunnen vuildeeltjes zich niet goed hechten aan het oppervlak en nemen afrollende waterdruppels van een volgende regenbui de vuildeeltjes probleemloos mee.

Hotel Chique interieur bekroont onze inspanningen

Het interieurontwerp gebaseerd op Hotel Chique is op alle fronten doorgevoerd en komt voornamelijk in de kleur- en materiaalkeuzes tot zijn recht. Hier mochten wij met veel passie werken met exclusieve en luxe materialen. De vele bouwkundige details vroegen om onze vakkundige inspanning. We zijn trots op het chique resultaat en de fijne samenwerking met deze partijen. We genieten nog even na en kijken uit naar een volgende kans!

Nog even verder wegdromen? Kijk met ons mee!

> Bekijk deze bewonderwoning

 

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK schilder is een kansrijk beroep
  Nieuws
  25 januari 2023
  Schildersberoep staat niet voor niets
  weer in de top 45 van meest kansrijke banen in 2023
 • BvK hoge isolatiewaarde -> condens aan de buitenzijde
  Geheimen
  12 januari 2023
  Dit is de tijd van het jaar
  dat het vaker voorkomt
 • BvK klaar voor 2023, glasisolatie ook voor u?
  Nieuws
  9 januari 2023
  Klaar voor 2023
  Wij helpen u graag op weg met uw plannen