Aspirant VGO-bedrijf

Wij zijn aspirant VGO-bedrijf. Dat betekent dat wij op weg zijn naar het mogen voeren van het VGO-keur. Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor (planmatig) vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. We zijn onderweg om het keurmerk te mogen voeren voor de gevel discipline.

BvK is aspirant VGO-bedrijf

Waarom het VGO-keur

Bij Bert van Kruistum maken we niet zomaar keuzes. Deze maken we weloverwogen en moeten meerwaarde bieden. Daarom kiezen wij voor het VGO-keur. Dit is het enige onafhankelijke keurmerk dat u als opdrachtgever de zekerheid biedt dat wij als VGO-bedrijf onderhouds- en investeringsprojecten resultaatgericht uitvoeren. Processen, kennis en uitvoeringskwaliteit worden beheerst én het bewijst dat wij als bedrijf financieel stabiel zijn.

Uit de resultaten van de audits, die in het kader van het VGO-keur uitgevoerd worden, blijkt dat het keurmerk bijdraagt aan de ontwikkeling van bedrijven. Bedrijven die langer het keur hebben, scoren op alle aspecten duidelijk hoger dan ‘nieuwkomers’. Ook daarom kiezen wij voor de lange termijn voor VGO-keur. 

Nieuws
Gerelateerde artikelen
 • BvK tijd voor de Winterschilder®
  Nieuws
  18 oktober 2021
  De Winterschilder®
  Het is weer tijd voor de Winterschilder®, voor binnen en buiten!
 • BvK familiebedrijf met waarden
  Geheimen
  12 oktober 2021
  Het belang van familiewaarden
  Het fundament van ons familiebedrijf
 • BvK op weg naar VGO-keur adhv leidraad RGS
  Nieuws
  30 september 2021
  Van aspirant naar lid
  Het behalen van het VGO-keur garandeert dat wij RGS beheersen