Over ons

Anno 1989

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een familiebedrijf, waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn. In 1989 richtte Bert van Kruistum samen met zijn vrouw Corrie het schildersbedrijf op. In 2009 treed zoon Bart toe als compagnon van zijn vader. In 2013 komt de volledige leiding van het schildersbedrijf in de handen van Bart en zijn zus Ellen. In 2017 is zwager Johan ingestapt als mede-eigenaar. 

Bert van Kruistum Bart, Ellen en Johan

Visie van Schildersbedrijf Bert van Kruistum

Wij willen meer doen dan alleen onderhoud plegen. Schildersbedrijf Bert van Kruistum wil adviseren en vernieuwen en daarbij is kleurgebruik van groot belang. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden, waarbij we bouwen op de ruim 30 jaar ervaring. Net als ieder ander commercieel bedrijf bestaan wij bij de gratie van een goed product en goede relaties. Onze klanten vertellen u graag hoeveel zorg wij aan ons topproduct en hun woonhuis, bedrijf of VVE hebben besteedt.

Wat doen wij?

Zowel particulieren, bedrijven, kerken, scholen, woningcorporaties en VVE’s kunnen bij Schildersbedrijf Bert van Kruistum terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken, beglazing, behang, renovatie, onderhoud en kleuradvies. Wij geven advies en voeren het werk van A tot Z uit. Ons uitgangspunt hierbij is kwaliteit en duurzaamheid. Door altijd een goed advies te geven en door kwaliteit te leveren, investeren wij in blijvende relaties met onze klanten. Wij ambiëren een meer dan tevreden klant over zowel het resultaat als de samenwerking.

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

  • Vakschilder
  • Glaszetter
  • Renovatie- en Onderhoudsspecialist
  • Calculator / werkvoorbereider

Neem contact met ons op om kennis te maken.