Onze klanten

Dirk en Ingrid Jans

Voor een grote schilderbeurt aan ons monument waren we op zoek naar een Veenendaals familiebedrijf dat ook glaswerk en behangen in het pakket heeft. Een familiebedrijf gaat voor kwaliteit en een langdurige relatie. We hadden Bart van Kruistum als vaste contactpersoon. Hij is plezierig in de omgang en duidelijk in de communicatie. De offerte was transparant en concurrerend. Het schilderwerk is door twee vakmensen uitgevoerd. Al met al zijn we dik tevreden.
 

Steven Donselaar, Autohopper Nederland B.V.

Eind vorig jaar hebben wij de sleutel van ons nieuw gebouwde huis ontvangen. Toen kon het klussen beginnen. We hebben 2 schildersbedrijven benaderd om een offerte uit te brengen om de gehele binnenkant van ons huis te schilderen. Uiteindelijk hebben we ons gevoel laten spreken en gekozen voor Schildersbedrijf Bert van Kruistum. Los van de prijs dacht Bart in het offertetraject al uitvoerig mee met de realisatie. Na akkoord kregen we van Ellen op locatie een uitgebreid kleuradvies in ons huis. Daar zijn we erg mee geholpen, zeker om matchende kleuren te krijgen met ons interieur. De uitvoering is goed verlopen en de nazorg was prima geregeld.

Aline Thoutenhoofd

Wij hebben Schildersbedrijf Bert van Kruistum leren kennen als een net en betrouwbaar schildersbedrijf. De echte vak schilders van Schildersbedrijf Bert van Kruistum gaan secuur te werk, weten waar ze mee bezig zijn en denken met jou als klant mee om het gewenste resultaat te bereiken. In zeer korte tijd hebben de vak schilders van Schildersbedrijf Bert van Kruistum ons complete huis van binnen en buiten er stralend uit laten zien.  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw schilderwerken? Wij raden Schildersbedrijf Bert van Kruistum zeer zeker aan. 

Hanneke van Bellen, Patrimoniumschool Veenendaal

Op de Patrimoniumschool hebben we midden in de school een grote open ruimte die intensief gebruikt wordt. Door de bruine bakstenenmuur was het wel wat donker in de school. In de voorjaarsvakantie is deze hal door Schildersbedrijf Bert van Kruistum omgetoverd in een mooie lichte ruimte. Wat een verschil! We zijn erg tevreden over de contacten, de service en het uiteindelijke resultaat. We kunnen Schildersbedrijf Bert van Kruistum van harte aanbevelen!

De heer Ad van Peursem, VvE Thorbecke Staete te Veenendaal

Eind vorig jaar hebben we besloten de drie trappenhuizen van ons appartementen gebouw “Thorbecke Staete” te laten schilderen. Het oriëntatie gesprek met  Schildersbedrijf Bert van Kruistum verliep in een sfeer van vragen en luisteren, waardoor misverstanden zijn voorkomen. Het moment waar vertrouwen is gewonnen. Ook tijdens de werkzaamheden denken de vakkundige schilders mee over de volgorde van uitvoering en over het zo min mogelijk overlast bezorgen aan de bewoners. Slechte delen, wel of niet verwacht, werden op adequate wijze afgehandeld. Het door van Kruistum uitgevoerde werk kan er weer jaren tegen. Onze ervaringen met schildersbedrijf Bert van Kruistum zijn zeer positief.

Arend Flier, Vallei Auto Groep

Wij als Vallei Auto Groep doen al ruim 25 jaar zaken met Schildersbedrijf Bert van Kruistum. Zo heeft het schildersbedrijf onder andere onze vestiging aan de A12 in de verf gezet en verzorgt van Kruistum het schilderwerk bij verbouwingen.
De werknemers gaan professioneel te werk. Ze zijn in staat ons ook tijdens een opdracht te voorzien van tips en verbeteringen. Dit geeft aan dat er niet alleen wordt meegedacht voor een opdracht, maar ook door de vakmensen zelf tijdens de opdracht. Zo voorzag Schildersbedrijf Bert van Kruistum onze vestiging in Wageningen onlangs van een nieuw jasje aan de buitenkant. Ook deze opdracht werd naar volle tevredenheid afgerond.

Diederik Cluistra, CLUISTRA Aanhangwagens

Het schilderwerk wat Schildersbedrijf Bert van Kruistum bij ons heeft uitgevoerd is goed verlopen; alles is correct gedaan volgens aanbesteding. Meerwerk (als houtrot en aanpassingen voor langer behoud van het schilderwerk) is netjes in overleg uitgevoerd. De medewerkers van Schildersbedrijf Bert van Kruistum zijn nette schilders, die met je meedenken om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.
Kortom, een schildersbedrijf dat zijn afspraken na komt en voor kwaliteit gaat!

Henrie Otte, Cimar Electronics B.V.

Sinds 2010 verricht Schildersbedrijf Bert van Kruistum het schilderwerk bij ons bedrijf Cimar Electronics B.V. Wij hebben zeer goede ervaringen met hen. De heren Van Kruistum hebben een duidelijke visie en zijn betrouwbaar waardoor zij zich onderscheiden. Iets, wat in elke branche belangrijk is. Samen met hun professionele medewerkers leveren zij goed werk af met een hoog kwaliteitsniveau. Afspraken worden nagekomen en er wordt gericht met je meegedacht. Wij kunnen Schildersbedrijf Bert Van Kruistum echt aanbevelen.

Christa van Kooten

Geen visite gaat voorbij zonder dat er een compliment over het schilderwerk in ons huis wordt gemaakt!
Schildersbedrijf Bert van Kruistum heeft een service gericht karakter; de medewerkers zijn vakkundig en bescheiden. De geadviseerde materialen met specifieke eigenschappen bewijzen hun toepasbaarheid elke dag weer. Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een fijn bedrijf om over de vloer te hebben!
 

Michiel Pothoff, Studio Pothoff concept creatie fotografie

Naast het feit dat een bedrijfspand er verzorgd uit moet zien is het van belang de onderhoudskosten beheersbaar te houden. Je wilt namelijk als ondernemer niet plotseling voor grote onverwachtse kosten komen te staan. In overleg met Schildersbedrijf Bert van Kruistum wordt er een  regelmatige preventieve inspectie aan ons pand uitgevoerd. Wij laten hen vervolgens bepalen welke werkzaamheden op welk moment moeten worden gerealiseerd. Door deze werkwijze houden we de kosten in de hand en blijft ons pand een visitekaartje voor het bedrijf.

De heren Vissers en de Ridder, 'VvE Prattenborgh C' te Veenendaal

In de zomer van 2013 is het buitenschilderwerk van ons appartementencomplex "Prattenborgh-C" aan de Vondellaan te Veenendaal door Schildersbedrijf Bert van Kruistum tot volle tevredenheid van bestuur en leden uitgevoerd. Ook het overleg en de afspraken met de diverse bewoners was naar ieders tevredenheid. Na het voltooien van de opdracht is het werk geinspecteerd door de firma Sikkens en zonder restpunten opgeleverd. Voor eventuele volgende werkzaamheden zal de firma Bert van Kruistum door ons zeker weer worden benaderd. Voor meer informatie over de samenwerking met Schildersbedrijf Bert van Kruistum en onze VvE kunt u contact opnemen met de heren J. Vissers (0318) 51 58 79 en/of  K. de Ridder (0318) 51 15 81

Kees van Essen, Van Essen Bedrijfsmakelaardij BV

Eind vorig jaar hebben wij besloten om de binnenzijde van onze monumentale kantoorvilla aan de Kerkewijk in Veenendaal een nieuwe frisse uitstraling te geven. Dat kun je natuurlijk maar één keer goed doen en wilde daarom een vakman erbij hebben. Via bevriende relaties in het vastgoed werd mij Schildersbedrijf Van Kruistum aanbevolen als kwaliteitsschilder. Vervolgens heb ik naar enkele projecten gekeken en het zag er allemaal goed uit. Wij hebben besloten voor ons schilderwerk Van Kruistum in te schakelen voor de uitvoering hiervan. Onlangs is het schilderwerk opgeleverd en wij kijken terug op een plezierige samenwerking met deze vriendelijk vakmensen die vol passie, zorgvuldig en geordend te werk zijn gegaan. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en daarom kunnen wij Van Kruistum als schilder zeker aanbevelen.

De heer Westerbeek, 'VvE Silhouet' te Veenendaal

Ons nu 10-jaar oude gebouw bevat verschillende hoogtes met veel gevelkozijnen en ramen. Wij streven naar optimaal onderhoud voor ons appartementencomplex, zeker ook voor het schilderwerk. We hebben destijds gekozen voor Schildersbefrijf Bert van Kruistum en daar tot op heden nog geen moment spijt van gehad. Onze ervaringen zijn uitermate positief; er is vakwerk geleverd door echte vakmensen en alle vooraf gemaakte afspraken werden nagekomen.