Glaszetter

Fulltime

Zie jij ook liever geen sterretjes? Heb jij een glasheldere kijk op oplossingen? Plaats jij alles in het juiste perspectief? Dan is glaszetter bij Bert van Kruistum jouw baan!

BvK vacature ervaren glaszetter

WERK MET TOEKOMST

Een wereld zonder glas is ondenkbaar en beglazing zal altijd een toepassing blijven in de bouw, in welke vorm dan ook. Denk aan isolatieglas waarmee je helpt Nederland te verduurzamen. Of zonwerend glas, zodat de temperatuur binnen op peil blijft. Of werk aan veiligheid met brandwerend of inbraakwerend glas. Luidruchtige buren? Denk dan aan akoestisch glas. Daarnaast is glas ook gewoon fijn vanwege het licht wat het doorlaat. Denk aan gebruik in (sport)scholen, kantoorpanden of overheidsgebouwen. Kortom, glaszetter is een beroep met toekomst!

WERKEN ALS GLASZETTER

Jouw dag start met het doornemen van de planning op de zaak en vervolgens ga je aan de slag op locatie. Je werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van verschillende soorten glas, schadeherstel, het bedenken van oplossingen en het adviseren en meedenken met de klant. Je werkt nauw samen met ons team van hardwerkende, professionele schilders en timmerlieden.

SPECIALISTISCH VAK MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Glaszetten is een bijzonder en specialistisch vak. Verdieping en ervaring opdoen met de technieken doe je vooral tijdens het werk. Ons bedrijf bied je de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen en Nederland te verduurzamen, veiliger of mooier te maken. Je werkt met praktische en professionele hulpmiddelen om het glas met zuigknappen nauwkeurig in het kozijn te plaatsen of waar nodig bijvoorbeeld een elektrische spinkraan om het zware glas een paar meters hoog te tillen!

Elke dag is anders en je komt op veel mooie plekken. Het is belangrijk dat je goed communiceert en vertrouwt op je team, zodat je samen werkt naar een mooi resultaat. Je werkt vaak lekker buiten en je moet natuurlijk wel het inzicht van een echte vakman of vakvrouw hebben. 

Wie ben jij?

We zoeken een ervaren glaszetter, zelfstandig en communicatief vaardig. Je bent een teamspeler en hebt oog voor detail. Je houdt van hard werken maar vindt gezelligheid en een goede sfeer in het team net zo belangrijk. Je houdt van variatie in je werk, bent flexibel en staat open voor continue ontwikkeling en een leven lang leren.

Wat bieden wij jou?

Bij ons krijg je de vrijheid en het vertrouwen om zelf beslissingen te nemen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, we werken altijd samen en helpen elkaar waar nodig. We zijn een familiebedrijf met een informele sfeer en werken als één team. Je wordt beloond met een passend salaris en we investeren continue in je ontwikkeling zodat je kunt blijven groeien. Dit kan bijv. in de vorm van extra taken, zoals schilderen of timmeren, maar bijvoorbeeld ook in een extra rol zoals teamleider.
Wij zijn geen bedrijf dat jou zomaar op pad stuurt. Je krijgt veilig en professioneel gereedschap en werkt voor mooie opdrachtgevers met wie we vaak al een langdurige samenwerking hebben. Productief zijn is van belang, maar jouw veiligheid en gezondheid staan voorop. Dat betekent geen woorden maar daden. We nemen gevaarlijke stoffen serieus en we investeren waar nodig altijd in tilhulpmiddelen om glas veilig te kunnen plaatsen.

Wie zijn wij?

Bert van Kruistum BV is een groeiend familiebedrijf. Voor schilderwerk, beglazing, wandafwerking, onderhoud en renovaties aan woningen en gebouwen zijn wij regionaal een erkende speler. Wij werken onder andere voor gerenommeerde woningcorporaties, VvE’s, professionele gebouwenbeheerders en particuliere opdrachtgevers. Met ruim 40 vakmensen staan wij bekend als een duurzaam, kwalitatief en betrouwbaar bedrijf.

Wij verzorgen het complete onderhoud aan vastgoed. Met eigen vakmensen voor schilderwerk, beglazing en geveltimmerwerk. We ontzorgen woningcorporaties, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen, bedrijven en particuliere opdrachtgevers voor de lange termijn. Voor gevelrenovatie werken we samen met vaste partners. Daarbij houden we proces en planning in eigen regie.

Wanneer je bij ons werkt geven we je de ruimte om te leren en vinden het belangrijk dat je werkzaamheden doet waar je goed in bent en energie van krijgt. We kleuren dan ook best wel eens buiten de lijntjes om iedereen tot bloei en zijn recht te laten komen. Binnen ons bedrijf werken we graag samen en met een flinke dosis teamspirit om onze projecten tot een mooi eindresultaat te brengen. Dit doen we bovenal met oog voor detail!

Solliciteer direct!

Ook elke dag de wereld een stukje mooier maken? Sluit je bij ons aan!
Stuur jouw verhaal en je CV naar bart@bertvankruistum.nl
Eerst nog wat vragen? Geen probleem, bel gerust met Bart van Kruistum op 06-22939448. Hij beantwoordt ze graag!