Glas zetten

Adviseur en glaszetter in Veenendaal en omstreken

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is naast erkend schildersbedrijf ook vakkundig glaszetter in Veenendaal en omstreken. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas? Of bent u op zoek naar ander type glas zoals HR+++ glas, veiligheidsglas, geluidswerend glas, enkel glas of zelfs glas in lood? Neem contact op en wij adviseren u graag over de diverse type glassoorten.

Neem contact op

Ook voor glasschade of een noodvoorziening kunt u bij ons terecht. Wij helpen u snel met het afhandelen van de schade en het zetten van het nieuwe glas. Lees hier onze werkwijze.

Werken met Bert van Kruistum betekent:

  • Samenwerken met een erkende glaszetter; 
  • Kundig en degelijk advies;
  • Tijdige uitvoering van de werkzaamheden conform de afspraak;
  • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
  • Het gebruik van vakmaterialen;
  • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
  • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk;
  • Een snelle oplossing bij glasbreuk en noodvoorzieningen.

Neem contact op

Glaszetter met oog voor detail en afwerking

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een écht familiebedrijf, waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn. Omdat glas zetten vraagt om zorgvuldigheid gebaseerd op kennis en ervaring hebben wij vakkundige glaszetters in dienst. Met onze ervaren glaszetters haalt u niet alleen een vakman in huis die verstand heeft van alle type glassoorten, maar ook een vakman die zorgvuldig omgaat met uw schilderwerk en u van de juiste adviezen voorziet.

Glas zetten Veenendaal Glaszetter Veenendaal

Doordat wij een schildersbedrijf zijn kunnen wij u, wanneer het gaat om glas zetten, ook op de juiste manier adviseren over uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Want goed binnenschilderwerk en goed functionerende kitnaden voorkomen bladderend schilderwerk en lekke isolatieruiten!  

Alle type glas zetten

Bij Schildersbedrijf Bert van Kruistum kunt u terecht voor verschillende type glas, van dubbel glas tot aan glas-in-lood. Wanneer u bijvoorbeeld energiekosten wilt besparen en comfortabel wilt wonen of werken adviseren wij u graag over HR++ en HR+++ isolatieglas. Ook leveren en plaatsen wij enkel glas voor bijvoorbeeld uw garage- schuur- of binnendeuren.

Heeft u een monumentaal pand? Het gebruik van glas-in-lood geeft uw woning een karakteristieke uitstraling. Met onze specialistische kennis kunnen wij het proces van ontwerp tot productie verzorgen. Ook voeren wij reparaties en restauraties uit van bestaande glas-in-lood ramen door onze glaszetters in Veenendaal en omstreken.

Meer weten over glas zetten of herstel? Neem dan contact op met onze glaszetter in de regio Veenendaal.