Geschiedenis

1963

Bert van Kruistum start als 16 jarige jongeman zijn schilderscarrière. Bij een middelgroot schildersbedrijf heeft hij verschillende functies bekleed als voorman, uitvoerder en bedrijfsleider.

1987

Bert van Kruistum start samen met zijn vrouw een schildersbedrijf. Het begin van Schildersbedrijf Bert van Kruistum is gemaakt.

1988

Na een jaar wordt de eerste medewerker Bert Budding, die nu nog steeds in dienst is aangenomen. Schildersbedrijf Bert van Kruistum breidt zich uit.

2009

Zoon Bart van Kruistum treedt toe als compagnon van zijn vader. De volledige leiding van het bedrijf komt in 2013 in handen van Bart en zijn zus Ellen.

2013

Ook al staat de volgende generatie te popelen, moeten zij toch nog even wachten. Sinds 2013 is de volledige leiding van Schildersbedrijf Bert van Kruistum in handen van Bart en Ellen. Net als Bert staan zij garant voor vakmanschap, waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. Voor u als klant verandert er dus niet veel; de samenwerking en het resultaat zullen aan uw verwachtingen blijven voldoen, zoals u van ons gewend bent.

2014

Op 4 maart 2014 hebben wij afscheid moeten nemen van Bert van Kruistum, oprichter van Schildersbedrijf Bert van Kruistum. Bert startte het schildersbedrijf in 1989 samen met Corrie (zijn echtgenote). Onder zijn leiding ontwikkelde het bedrijf zich tot een schildersbedrijf waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn! Trots was Bert op de voortzetting van het schildersbedrijf door zoon Bart en dochter Ellen. Bert had een passie voor het schildersvak en toonde een grote betrokkenheid bij zijn werknemers. Zijn visie op kwaliteit en zijn bezieling voor het vak zijn een voorbeeld geweest voor onze huidige generatie. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons, het bedrijf en onze medewerkers heeft betekend.

2016

Het vertrouwen van onze klanten in ons schildersbedrijf, zorgt ervoor dat wij het familiebedrijf van onze ouders met trots kunnen voortzetten. Met betrokkenheid, vakmanschap en flexibiliteit hopen we in de komende jaren voor u klaar te staan. Wij geven graag onderhoudsadvies, stellen desgewenst een meerjaren onderhoudsplan op maat op en zorgen ervoor dat het werk efficiënt  wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

2018

​​

Trotse (mede) winnaar van de Rabobank Publieksprijs 'Onderneming van het jaar 2018' van het Network Business Event gemeente Veenendaal!

Bekijk hier onze winnende bedrijfsfilm!