Geschiedenis

1963

Bert van Kruistum start als 16-jarige jongeman zijn schilderscarrière. Bij een middelgroot schildersbedrijf heeft hij verschillende functies bekleed als voorman, uitvoerder en bedrijfsleider. In de avonduren heeft Bert de benodigde ondernemerspapieren gehaald zodat hij zijn ambities verder vorm kon geven.

1989

Bert van Kruistum start op 1 mei samen met zijn vrouw Corrie het schildersbedrijf. Het begin van Schildersbedrijf Bert van Kruistum is daar. Bert en Corrie hadden een schildersbedrijf voor ogen waarin duurzaamheid in al haar facetten centraal staat. Ondernemen voor de lange termijn!

Dit uit zich onder andere in de duurzame relaties met onze medewerkers maar natuurlijk ook voor onze klanten en niet te vergeten; onze leveranciers. Het streven is dat het bedrijf bewaard blijft voor de volgende generaties.

1990

Schildersbedrijf Bert van Kruistum breidt zich uit. Na het eerste jaar wordt een medewerker aangenomen; Bert Budding. Van een eenmanszaak naar een heus bedrijf. De klik tussen de beide heren was er. Van de 29 jaar die Bert bij ons in dienst is, hebben zij er 25 samen mogen werken.

Bert gaat na bijna 29 dienstjaren met welverdiend pensioen. In zijn jaren bij ons bedrijf heeft hij door zijn tomeloze inzet, zijn inzicht en niet te vergeten zijn humor ons bedrijf helpen opbouwen. Bert heeft het bedrijf als eerste medewerker zien groeien tot wat het nu is. Wij zijn Bert dankbaar voor zijn inzet en missen hem in ons team!

2009

Zoon Bart van Kruistum treedt toe als compagnon van zijn vader. Iets daarna volgt dochter Ellen om het familiebedrijf gezamenlijk voort te zetten. De samenwerking tussen Ellen en Bart geeft de volgende stap van het familiebedrijf vorm. De fundamenten, gelegd door Bert en Corrie, geven een solide basis voor de toekomst.

2013

Ook al staat de 3e generatie te popelen… zij moeten toch nog even wachten. Sinds 2013 is de volledige leiding van Schildersbedrijf Bert van Kruistum in handen van Bart en Ellen. Net als Bert staan wij garant voor vakmanschap, waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan.

2014

Op 4 maart 2014 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Bert van Kruistum, oprichter van Schildersbedrijf Bert van Kruistum. Onder zijn leiding ontwikkelde het bedrijf zich tot een schildersbedrijf waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn! Trots was Bert op de voortzetting van het schildersbedrijf door zoon Bart en dochter Ellen.  Bert had een passie voor het schildersvak en toonde een grote betrokkenheid bij zijn werknemers. Zijn visie op kwaliteit en zijn bezieling voor het vak zijn een voorbeeld geweest voor onze huidige generatie. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons, het bedrijf en onze medewerkers heeft betekend.

2018

Het vertrouwen van onze klanten in ons schildersbedrijf, zorgde ervoor dat we het familiebedrijf met trots kunnen voortzetten. Daardoor ontwikkelde en groeide het bedrijf en trad zwager Johan van Amerongen in november 2018 als mede-compagnon toe tot het bedrijf.

2018 bracht nog meer goed nieuws. Een nominatie voor Onderneming van het jaar. Op 19 november mochten wij gezamenlijk met Restaurant Vendel de 'Onderneming van het jaar' Rabobank Publieksprijs 2018 van het NBE B.V. Network Business Event gemeente Veenendaal in ontvangst nemen. 

Bekijk hieronder onze winnende bedrijfsfilm!

2019

Op 1 mei 2019 vierde Schilders- en glaszettersbedrijf Bert van Kruistum het 30-jarig bestaan. 30 bevlogen jaren waarin het bedrijf onder andere ging van Schilders- en wandafwerkingsbedrijf naar Schilders- en glaszettersbedrijf. Waarin het diverse (veiligheids)certificaten voert zoals VCA, het bedrijf volledig partner binnen OnderhoudNL werd en het aspirant-lid voor het VGO keurmerk.

Het dienstenpallet bestaat uit binnen- en buitenschilderwerken, beglazing, wandafwerking, kleuradvies, renovatie en onderhoud. Daarnaast voert het schildersbedrijf een zekerheidsplan waarin onderhoudsadvies, een meerjarenonderhoudsplan op maat en het efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden gewaarborgd wordt. Kortom, een full-service partner met een resultaatgerichte aanpak binnen de schildersbranche!

Vandaag de dag
We doen onze status als familiebedrijf eer aan, de 3e generatie blijft groeien. Met een jongste telg (dochter van Johan en Christine) geboren in juni 2019 is er meer dan voldoende animo om straks als 3e generatie het bedrijf over te nemen.

Met betrokkenheid, vakmanschap en flexibiliteit zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op