Winterschilder®

Tijd voor de Winterschilder®

Uw huis in de winter met korting door de Winterschilder® binnen laten schilderen? Of u nu een binnenschilder zoekt of een allround schildersbedrijf dat ook isolatieglas plaatst. De winterschilder van Bert van Kruistum voert al het behang- en schilderwerk in de periode 1 november 2021 tot en met 31 maart 2022 met korting uit!

Schilderwerk kan heel goed in de winter, want waarom wachten tot het voorjaar wanneer u ook in de winter uw huis kan laten opknappen? Met al dat thuiswerken kunnen de muren wel een nieuwe kleur verf gebruiken, of een mooi strak behang. Naast een lager dagtarief bent u bij ons ook verzekerd van een hoge kwaliteit.

> Vraag een offerte aan!

BvK Winterschilder met winterschilderkorting
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren & onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering? Welke winterschilderkorting geldt er?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren & onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen winterschilder 2021 - 2022

  • Winterschilderkorting op ons dagtarief direct inzichtelijk in uw offerte
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit en langere levensduur van het schilderwerk
  • Certificeringen: VCA, OnderhoudNL en Aspirant VGO-lid

Winterschilder in de regio Veenendaal

Het laten uitvoeren van behang- en schilderwerkzaamheden in de winter van 2021 op 2022 is voor particulieren en VvE’s vaak interessant vanwege de korting. Zoals hierboven omschreven krijgt u korting op ons dagtarief. Wilt u weten welk tarief voor uw project precies wordt gerekend? Wij informeren u graag!

Door onze kennis, ervaring en de hoogwaardige producten en materialen gaan wij uitsluitend voor vakwerk met oog voor detail. Wij garanderen en leveren altijd kwaliteit, zodat u verzekerd bent van goed advies en een lange levensduur van het schilderwerk.

Binnenschilderwerk veilig uitgevoerd

Het onderhoud aan uw woning wordt deze winter zowel buiten als binnen, ook in coronatijd, veilig uitgevoerd. Wij werken volgens het OnderhoudNL protocol 'Samen veilig doorwerken'. Zo staan wij altijd garant voor het werken volgens de meest actuele maatregelen.

Benieuwd naar de winterschildermogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakte offerte. 

Neem contact op

BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE
BvK recensie Van Essen villa
Familie van Essen
Particulier
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE
BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier